The Hollow Point 2016 subtitrat

Loading...


Noul Sherriff (Patrick Wilson) dintr-un orășel lângă granița S.U.A / mexican se amesteca cu un complot înțelegere să introducă ilegal gloanțe peste graniță. Slab echipate pentru a face față cu cartelurile sociopați, el este obligat să se bazeze pe ajutorul fostei Sherriff (Ian McShane), care e metode el, dar acum mult timp disprețuiai par inevitabile.

The Hollow Point 2016 online subtitrat: Ian ‘McShane. În cazul în care numele nu este suficient pentru a obține fundul într-un scaun de teatru (sau mai realist – plăti taxa VOD) nu „știu ce este. Ca un ventilator de lungă durată a fostului Al Swearengen (citește meu Bun / Bad / Badass pe el aici), este o plăcere să-l văd juca unul din rolurile principale într-o dreaptă-up, de actiune legit cu unele atmosferă bună, top notch valorile de producție și o atingere. quirky

The Hollow Point 2016 online subtitrat un neo-noir infuzat cu ADN-ul vestic, vârful scobit încearcă din greu pentru un Cormac McCarthy se simt, și în timp ce acest lucru nu există nici o țară pentru bătrâni, ai aprecia directorul Gonzalo López-Gallego și scriitor Nils Lyew pentru a da un adevarat du-te. Cu această distribuție și utilizarea inteligentă a unui buget modest, ei sunt în stare să se apropie de acea vibratie decat ai avea nici un motiv să se aștepte.

Premisa este una mare, cu titlul referindu-se la gloanțe vârf scobit, numite „eschivare ucigași” pe străzi (mulțumiri Lethal Weapon 3 – desi Wilson re-explică în film) utilizate de cartelurile. Se pare că acestea sunt difuzate de gloanțe, iar de droguri-alergatori au fost cu huligani de pe partea de cumparare munitie din SUA să introducă ilegal peste graniță, ceva McShane descoperă în timpul unei run-in violente cu un infractor, cu al său cu sânge rece ( la un grad) de executare a perp care duce la demiterea sa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*