Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fighting Back (2018) Film online subtitrat HD

Advertising

Loading...


Fighting Back (2018) online subtitrat in romana la calitate HD. Pe măsură ce forțele reacționare ale răului care înconjoară și se focalizează cu focalizarea cu laser asupra Trumpului cu dificultate și sunt împuternicite de el, se îndreaptă spre statutul de republică a bananelor sau la un sistem feudal modern în care olimpicii domnesc, putem și trebuie să ne luptăm.
Din cauza germanei, luarea înapoi a Casei va fi extrem de dificilă, dar nu imposibilă. Este vorba de a scoate votul și de a elimina cu adevărat mlaștina și de a face aleși oficiali responsabili față de noi. Noi am văzut pe Virginia elect Danica Roem ca fiind prima persoană transnică unui organism legislativ de stat, dar povestea poate mai mare este faptul că un număr imens de locuri legislative au fost invadate în Virginia și în așteptarea revizuirii. Democrații pot prelua efectiv controlul, în ciuda districtelor legislative de stat puternic germale.
Pentru persoanele transgender, în afară de victoria istorică a lui Danica în Virginia, activistul transgender Andrea Jenkins a fost ales în Consiliul local din Minneapolis, devenind prima femeie afro-americană transgender deschisă la consiliul municipal al unui oraș major din S.U.A.
Jenkins, favorizată pentru a câștiga, a fost aprobată de Star Tribune, citându-i anii de experiență care lucrează în calitate de consilier politic împreună cu membrii consiliului municipal și angajamentul său de a ajuta comunitățile slab reprezentate. Și într-o cursă apropiată după ce au fost numărate voturile, Jenkins nu a fost singur, deoarece Phillipe Cunningham, un negru trans-bărbat, și-a câștigat și cursa pentru Consiliul local din Minneapolis. Ca și Jenkins, el nu este nou în guvernul orașului, fiind anterior angajat ca primar al primarului Betsy Hodges.
Tyler Titus a câștigat un loc în consiliul școlii Erie, devenind prima persoană transgender deschisă care a fost vreodată aleasă în statul Pennsylvania. Un psiholog clinic de 33 de ani și tatăl a doi, Titus a urmărit o campanie de scriere în alegerile primare pentru a ajunge la buletinul de vot.
Lisa Middleton este prima persoană transparentă transgender care urmează să fie aleasă într-un birou non-judiciar din California. Se alătură consiliului municipal din Palm Springs, care va deveni primul guvern oraș din țara în care majoritatea membrilor sunt LGBTQ. Fighting Back (2018) online subtitrat face parte din categoria filme 2018. Stephe Koontz este acum singurul oficial transgender ales în întreaga țară a Georgiei. În micul oraș din Doraville, Georgia, care are o populație de aproximativ 10.000 de locuitori, Stephe Koontz a câștigat cursa pentru consiliul municipal cu doar șase voturi. Ea este un mic proprietar de afaceri și administrator de biserică.
Raven Matherne este considerat a fi primul parlamentar transgender din Connecticut. A fost aleasă în Consiliul Reprezentanților orașului Stamford, Connecticut. La 29 de ani, este una dintre cele mai tinere membri ai consiliului de 40 de membri.
Gerri Cannon a fost ales la consiliul școlii din Somersworth, New Hampshire și va fi primul său membru transgender. Gerri Cannon și-a câștigat locul cu doar șase voturi. Ea este președintele companiei PFLAG NH, fondator al grupului Tri Ess New England (grup de suport pentru persoanele trans și familiile lor), și a colaborat cu Fundația High Hopes, o organizație care dorește să beneficieze de copii cu boli cronice sau critice din New Hampshire .
Acestea sunt oamenii care fac titluri și sunt acolo, fiind cu succes modele de rol. Ei merită toată aclamația pe care o primesc.
În New Jersey și New York, doi candidați eminamente calificați pentru prima dată, aprobați de Fondul Victoriei, au venit dezamăgitor de scurt în încercarea lor de a face istorie. Kristen Browde a contestat un demnitar popular pentru funcția de șef al orașului din New Castle și a condus o cursă credibilă. În statul meu de origine din New Jersey, Shannon Cuttle, un expert recunoscut la nivel național în ceea ce privește agresarea școlară, a fost o intrare de ultimă clipă în cursa, a jucat bine și a obținut aprobări importante, care pot contribui la viitoarele runde. Fighting Back (2018) online subtitrat este gratis HD, un film foarte bun! Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Fighting Back (2018) Film online subtitrat HD

Fighting Back (2018) online subtitrat in romana la calitate HD. Pe măsură ce forțele reacționare ale răului care înconjoară și se focalizează cu focalizarea cu laser asupra Trumpului cu dificultate și sunt împuternicite de el, se îndreaptă spre statutul de republică a bananelor sau la un sistem feudal modern în care olimpicii domnesc, putem și trebuie […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?