Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Fast & Furious 10 (2021) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


 Universal Pictures și Vin Diesel au confirmat că va avea loc cel de-al nouălea și al zecelea film în franciza „Fast and Furious”, cu date de lansare în 2019 și 2021.
Vestea a fost prezentată pentru prima dată marți seara târziu prin contul Instagram al lui Vin Diesel. Diesel a dezvăluit pe 18 ianuarie că al optulea film va fi intitulat „Fast 8” și va lansa primul afiș pentru filmul de acțiune, arătând orizontul orașului New York.
Universal a avut deja un stack din data de 14 aprilie 2017, data lansării pentru „Fast 8.” Diesel și Universal au declarat marți că „Fast & Furious 9” se va deschide pe 19 aprilie 2019, cu „Fast & Furious 10” 2, 2021.
Ambele sunt primele titluri de aterizare la datele lor respective. „Fast & Furious 10” este primul titlu care va avea o anumită dată în 2021.
Detaliile detaliilor nu au fost încă dezvăluite pentru „Fast 8”, deși știrile au izbucnit luna trecută că Universal a explorat filmarea acționarului în Cuba. „Straight Outta Compton” regizorul F. Gary Gray este regizor și Neil Moritz produce cu Diesel. Fast & Furious 10 (2021) Online Subtitrat este gratis in limba romana. „Furios 7”, care a fost dedicat regretatului Paul Walker, a fost un succes masiv, cu cotații globale de peste 1,5 miliarde de dolari.
Primul film din franciză a fost intitulat „Fast and the Furious” și a jucat cu Diesel, Walker, Jordanna Brewster și Michelle Rodriguez cu regizorul lui Rob Cohen și producătoare de Moritz. Eliberarea din 2001 a avut un buget de 40 de milioane de dolari și a încasat 145 de milioane de dolari pe plan intern și alte 62 de milioane pe plan internațional. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Fast & Furious 10 (2021) Online Subtitrat

 Universal Pictures și Vin Diesel au confirmat că va avea loc cel de-al nouălea și al zecelea film în franciza „Fast and Furious”, cu date de lansare în 2019 și 2021.Vestea a fost prezentată pentru prima dată marți seara târziu prin contul Instagram al lui Vin Diesel. Diesel a dezvăluit pe 18 ianuarie că al […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?