Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Estiu 1993 (2017) Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Estiu 1993 (2017) Online Subtitrat in romana gratis. O vară de experiență tulburătoare și deranjantă este remodelată într-o memorie filmică delicată, înfățișată de Carla Simon, în debutul său de vară 1993. Filmul atrage profund atenția asupra amintirilor personale, poate fi sesizată în aproape fiecare cadru al acestei povesti despre un an de 6 ani fetiță trimisă să trăiască împreună cu unchiul și mătușa ei după moartea părinților ei; conferă evenimentelor o directitate și un detaliu care este susținut de performanțele sale, în special cele ale copiilor. Memoriile din copilărie sunt întotdeauna amenințate de auto-indulgență și sentimentalitate, dar 1993 se îndepărtează cu succes pe ambele, stabilind Simon ca un talent de urmărit.
După moartea părinților săi de la SIDA, într-o perioadă în care ignoranța despre boală a fost înfricoșătoare, Frida (Laia Artigas, care aruncă lucrurile cu o priveliște plină de suflet și apoi devine și mai bună) este trimisă la pueblo de munte pentru a trăi cu ea fratele mamei, Esteve (David Verdaguer, cunoscut pentru audițiile festivalului de la 10.000 km), soția lui Marga (Bruna Cusi) și fiica lor, 3-ish Anna (blonda Paula Robles). (Filmarea a avut loc la locul în care Simon a fost trimis de fapt când avea 6 ani)
Limpedly lensed de D.P. Santiago Racaj, pădurile, piscinele naturale și puii din curte ar trebui să facă această locație idilică pentru o vârstă de 6 ani în prima ei călătorie departe de oraș, dar, desigur, nu poate fi pentru Frida: Într-adevăr, chiar puii o sperie. Cuvântul de patru cuvinte nu este menționat niciodată – și într-adevăr, rușinea familiei a însemnat că nu a fost menționată prea mult atunci – așa că în mod îngrijorător pentru tânără, nimeni nu pare să știe de ce mama ei a murit. Estiu 1993 (2017) Online Subtitrat este un film de drama de 97 de minute.
Nu poate să-și verbalizeze durerea decît o statuie plină de furie a Fecioarei Maria, care, inspirată de credințele religioase ale bunicii ei Maria (Isabel Rocatti), se întoarce în mod regulat, Frida începe să-și scoată sentimentele de la Anna, la un moment dat, pădurea ca parte a unui „joc” pe care îl joacă și care duce la un braț rupt pentru noua ei mică soră. Efectele asupra restului familiei sunt imediate. „Fata asta nu are nici o morală”, spune Marga lui Esteve, iar în curând Frida nu este doar orfanată, ci și începe să se simtă ca și cum ar trăi printre dușmani. Scopul scenariului în această privință este unul din punctele sale forte: într-o astfel de situație, toată lumea este o victimă.
1993 urmărește foarte mult manualele în ceea ce privește efectele psihologice ale evenimentelor asupra personajelor sale. Prin urmare, oferă câteva surprize dramatice, dar adevărata sa pricepere este aceea de a furniza aceste efecte într-o manieră atât de adevărată și captivantă. Spectacolele pentru adulți sunt bune, dar schimburile dintre Frida și Anna, care au spontaneitatea și prospețimea zbura pe perete și care dovedesc talentul lui Simon de a conduce actori, sunt în mod special urmărite.
Ele conțin momentele cele mai emoționale directe ale filmului și, mai târziu, sunt grele cu emoție și tensiune palpabile, deoarece fetele sunt atât de vulnerabile în moduri atât de diferite. La un moment dat, de exemplu, Anna îi înmânează lui Frida un telefon și întreabă dacă dorește să-i telefoneze mama. Laia Artigas – jucând Frida într-o manieră strânsă, care sugerează că există o lume a emoției în interiorul ei care așteaptă să explodeze – iar Paula Robles este un mic act de soră care spulberă amintirile lui Ana Torrent și Isabel Tellería în capodopera lui Victor Erice Spiritul Beehive . Estiu 1993 (2017) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2017.
În mod inevitabil, copilăria filmică este în mare parte o chestiune de conversații pe care au auzit-o, dar greșit înțeleasă, iar dacă 1993 poate fi condamnată pentru orice, Frida cântărește un cuplu prea mult – adulții, în general, par să nu știe de pericolul de a vorbi prea tare. Mai mult decât atât, jazzul care apare uneori în fundal poate fi scorul, sau poate fi muzicianul de muzică de jazz pe care Esteve îl ascultă. Oricum – și chiar dacă este probabil o amintire reală pentru Simon – nu este necesar. Se simte ca singurul gest gol stilistic într-un film care, altfel, este atent plăcut pentru a face afaceri dificile de a elimina maximul de la minim. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Estiu 1993 (2017) Online Subtitrat

Estiu 1993 (2017) Online Subtitrat in romana gratis. O vară de experiență tulburătoare și deranjantă este remodelată într-o memorie filmică delicată, înfățișată de Carla Simon, în debutul său de vară 1993. Filmul atrage profund atenția asupra amintirilor personale, poate fi sesizată în aproape fiecare cadru al acestei povesti despre un an de 6 ani fetiță trimisă […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?