Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Escape Plan 2 (2018) Film Online subtitrat HD

Advertising

Loading...

Escape Plan 2 (2018) online subtitrat in limba romana gratis. Ray Breslin administrează o echipă de elită de specialiști în domeniul securității instruiți în arta de a sparge oamenii din închisorile cele mai impenetrabile din lume. Când agentul său cel mai de încredere, Shu Ren, este răpit și dispare în cea mai elaborată închisoare construită vreodată, computerizată și în continuă schimbare, Ray trebuie să-l urmărească cu ajutorul unora dintre foștii săi prieteni.  Escape Plan 2 (2018) online subtitrat face parte din categoria filme 2018. Audiențele se bucură să urmărească o pauză bună a închisorii … din serialul de lovituri din 2005, Prison Break și noua serie de revigorări, în filmul de acțiune Ecranul de evacuare din 2013, este ceva despre a vedea că personajele fac imposibilul care este atât de atrăgător. În filmul original, megastarii de acțiune Sylvester Stallone și Arnold Schwarzenegger au trebuit să se alăture pentru a ieși din cea mai secretă și mai sigură închisoare din lume.
Acum, în ciuda unei recepții oarecum călduroase (în mod critic vorbind), Stallone continuă cu un sequel, Planul Escape 2, lansat anul viitor. Au existat vesti puțin despre scenariul de urmărire, deși este un pariu sigur că Ray Breslin de la Stallone va ieși din altă situație, chiar mai dificilă. Ceea ce știm este că lui Stallone i se va alătura Wes Chatham și Dave Bautista pentru filmul de acțiune. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Escape Plan 2  (2018) Film Online subtitrat HD

Escape Plan 2 (2018) online subtitrat in limba romana gratis. Ray Breslin administrează o echipă de elită de specialiști în domeniul securității instruiți în arta de a sparge oamenii din închisorile cele mai impenetrabile din lume. Când agentul său cel mai de încredere, Shu Ren, este răpit și dispare în cea mai elaborată închisoare construită vreodată, […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?