Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti subtitrat

Advertising

Loading...

Ice Age: Collision Course 2016

În primul rând, după Ice Age: Collision Course 2016 – Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti subtitrat 4 ani în urmă, m-am gândit că ar termina acolo, pentru că, de departe, a fost cel mai bun. Când am descoperit au fost a face unul nou, am fost sigur de asta. Cât de ori s-au schimbat.

mare de a vedea Manny și Ellie încearcă să oprească Piersicile și noul ei iubit de lăsându-le, în timp ce Sid încearcă să găsească dragostea adevărată după 15 ani de încercări. Diego și Shira încearcă să se stabilească în după gândirea cât de înfricoșător acestea sunt. Și Scrat este doar Scrat, face toate prostii un fel ca și distruge viața de pe Marte, aproape se termină lumea și mult mai mult. Dar, am fost extrem de încântată să aud că Buck, care nu a mai fost vazut de atunci Aparitia dinozaurilor, a fost din nou și mai bine decât oricând. Louis, din păcate, interpretat de Josh Gad, nu sa mai întors. RIP.

Încă datorită noilor recruți, cum ar fi Adam Devine Julian și Jessie J ca dragoste lung SIDS adapostit pierdut Brooke, am ajuns să văd un tratament masiv. O mulțime de umor și prea bun pentru a fi reale, vă mulțumesc pentru că sa încheiat în stil de producători Ice Age.

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti subtitrat

Ice Age: Collision Course 2016 În primul rând, după Ice Age: Collision Course 2016 – Epoca de gheata: Ploaie de meteoriti subtitrat 4 ani în urmă, m-am gândit că ar termina acolo, pentru că, de departe, a fost cel mai bun. Când am descoperit au fost a face unul nou, am fost sigur de asta. […]

Genul: 2016, Animatie, Aventura, Comedie

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?