Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Edwin Boyd: Citizen Gangster, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Citizen Gangster 2011 film online subtitrat în Română

Un veteran din cel de-al Doilea Război Mondial pe nume Edwin Boyd (Scott Speedman) este dezamăgit şi abia dacă îşi poate câştiga traiul de zi cu zi ca şofer de autobuz în Toronto. Având o soţie, Doreen (Kelly Reilly), pe care a cunoscut-o în Anglia pe vremea războiului, şi doi copii de întreţinut, el se află într-o situaţie foarte grea. Adăugându-se la frustrare el are şi vise adânci neîndeplinite de-a deveni star de cinema, o dorinţă înfrânată de tatăl său fost ofiţer de poliţie.

Într-un moment de disperare, Boyd ia un pistol vechi şi se deghizează pentru a merge să jefuiască o bancă; această întâmplare porneşte o serie de evenimente care conduce la una dintre cele mai faimoase serii de jafuri din istoria Canadei. Boyd îşi alcătuieşte apoi o gaşcă din care fac parte Lenny Jackson (Kevin Durand), Ann Roberts (Melanie Scrofano) şi Val Kozak (Joseph Cross) împreună cu care realizează aceste infracţiuni ca-n filmele de acţiune.

Jackson este la rândul său veteran de război şi cu aspectul său musculos devine imaginea perfectă a unui infractor călit. Relaţia dintre el şi Boyd este una dificilă din cauza atenţiei de care se bucură cel din urmă din partea presei. Şi totuşi, cei doi veterani de război au o legătură de camaraderie nerostită. În ciuda durităţii pe care o expune, el are şi o parte sensibila şi poetică pe care şi-o scoate la suprafaţă în preajma femeii pe care o iubeşte, Ann Roberts.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Edwin Boyd: Citizen Gangster, filme online subtitrat în Română

Citizen Gangster 2011 film online subtitrat în Română Un veteran din cel de-al Doilea Război Mondial pe nume Edwin Boyd (Scott Speedman) este dezamăgit şi abia dacă îşi poate câştiga traiul de zi cu zi ca şofer de autobuz în Toronto. Având o soţie, Doreen (Kelly Reilly), pe care a cunoscut-o în Anglia pe vremea […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?