Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Early Man (2018) Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...Early Man (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis la calitate HD. Ar putea fi setat în epoca de piatră, dar ultimul epic de zgârieturi de la creatorii lui Wallace și Gromit Aardman atinge două dintre cele mai timpurii probleme ale anului care vine. În primul rând, Cupa Mondială din 2018: este o poveste despre fotbal și, prin urmare, este probabil să găsească o audiență globală, chiar dacă simțul ei de umor rămâne limpede, engleze vorbind. În al doilea rând, aceasta este o poveste despre sentimentul britanic de istorie și identitate. Prin accident sau design, Aardman a făcut un film Brexit!
Ar putea fi o interpretare exagerată, într-un climat în care totul pare să fie despre Brexit, dar dovezile sunt greu de ignorat. Omul timpuriu se concentrează asupra unui trib insular și mic, care trăiește într-un crater uriaș, tăiat din lumea exterioară (prologul identifică locația lor ca fiind „lângă Manchester”). Sunt surprinzător de diverse pentru un grup atât de mic, cu culori și accente variate ale pielii, precum și cu voci furnizate de Timothy Spall, Selina Griffiths, Johnny Vegas, Gina Yashere și Richard Ayoade. Tânărul înțepat de mop (Eddie Redmayne) este curios și inteligent în comparație cu restul tribului său: de ce nu încearcă să vâneze un mamut în loc de iepuri? Care sunt acele obiecte sferice pe care le lovesc în picturile strămoșilor strămoșii? „Nu au putut să-și deseneze iepurii atunci”, spune șeful, dar prologul a dezvăluit deja că acesta este tribul care a inventat fotbalul, chiar dacă le-a uitat moștenirea. Early Man (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. La fel cum Dug începe să reflecteze lumea din afară, acea lume se prăbușește în idilul lor de vânători-culegători, sub forma unei civilizații mai avansate. Acești oameni au inventat bronz, să nu mai vorbim de roți, mașini și pâine tăiată. Cu marginea lor tehnologică, ei se potrivesc cu ușurință cu satele lui Dug și trimit tribului să lucreze în mine. Liderul lor naiv, lacom, Lord Nooth, este exprimat de Tom Hiddleston în cel mai larg accent francez pe această latură a „Allo” Allo: „Nu ai nimic”, le spune el. Orașul agresiv de bronz este un vas de topire a accentelor și influențelor continentale – un fel de uniune europeană, er, ai putea spune. Ei sunt în thrall la joc frumos, și, într-o măsură bună, culorile echipei lor sunt albastru și galben.
Defiant Dug îi provoacă pe opresorii săi la un meci de fotbal pentru a-și câștiga din nou satul – în ciuda faptului că nu știe cum să joace acest joc. Din fericire, defectele Maisie Williams din scandinavă (echipa de vîrstă de bronz este doar de sex masculin) și pune echipa lui Dug pe o serie de antrenamente, iar jocul este: David v Goliath sau poate Accrington Stanley v Real Madrid.
Veteranii filmului „totul depinde de jocul mare” vor ști unde se întâmplă acest lucru, dar, ca și în cazul a numeroase lucrări ale lui Aardman, încântarea este în detaliu. Cadrul este invariabil umplut cu gaguri de vedere, piese de joc și mici detalii jucăușă, într-o venă Asterix / Flintstones. Rob Brydon se distrează cu un porumbel care transmite mesajele expeditorului său cu prea multă credință, iar Dug are un prieten inteligent, asemănător cu Gromit, (însuflețit de regizorul Nick Park însuși). Unele dintre glume vor avea nevoie de întâlniri cu carbon pentru a-și stabili vârsta, dar umorul bun-firesc nu-și pierde niciodată fizicul. Early Man (2018) Online Subtitrat un film de animatie foarte bun. Filmul este într-adevăr menit să fie luat ca un comentariu Brexit-pentru-juniori? Dacă da, allegientele sale nu sunt negru și alb, sau albastru și galben. „Europenii” de la „omul timpuriu” încorporează unele prejudecăți foarte britanice, pe și în afara terenului (scufundări pentru a obține o penalizare – tipic!), Dar sunt și mai cultivate și mai sofisticate. Dug și tribul său se luptă pentru a „lua controlul înapoi” prin reconectarea cu trecutul lor, ai putea spune. Dar lipsa lor de angajament față de lumea exterioară le-a făcut înapoi, iar o revelație târzie cu privire la acele picturi străvechi de peșteri sugerează că miturile de identitate nu sunt tot ceea ce sunt sparte.
Setarea lui Early Man este de asemenea o piesă cu o formă de animație stop-motion a lui Aardman, care este pozitiv preistorică în comparație cu filmele familiale mai blânde, făcute de calculator, care domină acum box-office-ul. Aardman ei înșiși sunt micul trib care luptă cu uriașii, punându-și credința în povestiri de modă veche și în comedie neînsemnată. Aceste caractere minuscule, cu ochii prea apropiate, sunt la fel de expresive ca și omologii lor digitali și există ceva încurajator în a vedea amprentele reale umane în modelele de lut. Omul timpuriu face puțin pentru a muta lucrurile, în termeni evoluționiști, dar – mai ales pentru telespectatorii mai tineri – povestea lui simplă și umorul blând încă muncesc. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Early Man (2018) Online Subtitrat HD

Early Man (2018) Online Subtitrat in limba romana gratis la calitate HD. Ar putea fi setat în epoca de piatră, dar ultimul epic de zgârieturi de la creatorii lui Wallace și Gromit Aardman atinge două dintre cele mai timpurii probleme ale anului care vine. În primul rând, Cupa Mondială din 2018: este o poveste despre […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?