Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Drive – Cursa, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Drive – Cursa 2011, Online Subtitrat

Şoferul fără nume (Ryan Gosling) locuieşte într-un apartament al unui bloc mai amărât şi lucrează la un atelier deţinut de Shannon (Bryan Cranston), care-i este, de asemenea, şi manager pentru meseria part-time de cascador. El mai are şi un al treilea „serviciu”, acela de şofer al unor jefuitori, organizat tot de Shannon, iar regulile sunt că nu lucrează niciodată de două ori cu aceeaşi persoană şi jefuitorii au la dispoziţie fix cinci minute pentru a realiza treaba, în caz contrar el pleacă şi-i lasă cu fundul în baltă. Într-o zi, el face cunoştinţă în lift cu noua vecină Irene (Carey Mulligan), iar mai târziu o ajută pe ea şi fiul ei Benicio (Kaden Leos) atunci când au probleme cu maşina la un supermarket local.

Shannon îl convinge pe mafiotul evreu Bernie Rose (Albert Brooks) să cumpere o maşină de curse pentru ca Şoferul să participe la competiţii, după ce i-a văzut calităţile deosebite pe o pistă din apropiere. Maşina lui Irene este dusă la atelierul lui Shannon, iar Şoferul o duce pe ea şi Benicio acasă. El dezvoltă un interes vizibil pentru Irene şi Benicio, pe care-i întreabă dacă vor să vadă ceva în timp ce îi conduce acasă. Apoi îi plimbă prin Los Angeles cu maşina lui şi astfel îşi începe relaţia cu cei doi.

El îşi petrece tot mai mult timp alături de Irene şi fiul ei, iar mai târziu face cunoştinţă cu soţul ei, Standard (Oscar Isaac), atunci când este eliberat din închisoare. Supărat că şi-a pierdut noua „prietenă” odată cu întoarcerea soţului, el se răfuieşte cu un fost client care doreşte să-l angajeze din nou. Standard datorează bani unui gangster albanez, Cook (James Biberi), pentru protecţia oferită în închisoare şi îl bate apoi, ameninţându-l că dacă nu-şi plăteşte datoria vor avea de suferit Irene şi Benicio. Şoferul se oferă să-l ajute să jefuiască o casă de amanet pentru a face rost de bani să plătească datoria.

Urmăreşte online filmul Drive 2011 (Cursa), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Drive – Cursa, online pe net subtitrat in limba Româna

Drive – Cursa 2011, Online Subtitrat Şoferul fără nume (Ryan Gosling) locuieşte într-un apartament al unui bloc mai amărât şi lucrează la un atelier deţinut de Shannon (Bryan Cranston), care-i este, de asemenea, şi manager pentru meseria part-time de cascador. El mai are şi un al treilea „serviciu”, acela de şofer al unor jefuitori, organizat […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?