Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Dressed to Kill – Pregătit pentru a ucide, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Dressed to Kill 1980 (Pregătit pentru a ucide) film online HD subtitrat în Română

Kate Miller (Angie Dickinson) este o casnică frustrată din punct de vedere sexual care se află în terapie cu un psihiatru pe nume Dr. Robert Elliott. În timpul unei şedinţe Kate încearcă să-l seducă, dar Robert îi respinge avansurile. Kate merge apoi la Muzeul de Artă Metropolitan unde are un scurt flirt cu un străin misterios. Kate şi străinul se urmăresc unul pe celălalt prin muzeu până când ajung faţă-n faţă afară, iar Kate se urcă în taxiu cu el.

Cei doi încep să facă sex şi continuă apoi la apartamentul lui. Câteva ore mai târziu, Kate se trezeşte şi hotărăşte să plece discret în timp ce bărbatul, Warren Lockman, încă doarme. Katese aşează la biroul lui pentru a-i lăsa un bilet de despărţire numai că găseşte acolo un document care indică faptul că Warren a contractat o boală cu transmitere sexuală. Şocată, ea pleacă din apartament, dar imediat realizează că şi-a uitat verigheta pe noptiera acestuia şi se întoarce s-o recupereze.

Când ajunge în lift ea se întâlneşte cu o femeie înaltă, blondă ce poartă ochelari de soare negri care o ucide în mod violent. O escortă pe nume Liz Blake (Nancy Allen) se întâmplă să dea peste cadavrul femeii şi reuşeşte să vadă puţin din criminal, astfel că devine nu doar principala suspectă în acest caz de crimă ci şi următoarea ţintă a criminalului. Dr. Elliott primeste un mesaj bizar din partea unui pacient transexual care-i reproşează că a pus capăt şedinţelor de terapie şi a refuzat să-i semneze nişte documente.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Dressed to Kill – Pregătit pentru a ucide, filme online subtitrat în Română

Dressed to Kill 1980 (Pregătit pentru a ucide) film online HD subtitrat în Română Kate Miller (Angie Dickinson) este o casnică frustrată din punct de vedere sexual care se află în terapie cu un psihiatru pe nume Dr. Robert Elliott. În timpul unei şedinţe Kate încearcă să-l seducă, dar Robert îi respinge avansurile. Kate merge […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?