Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

Advertising

Loading...I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) este un scenariu inteligent, bine scris, care abordează multe dintre lucrurile pe care țipați la ecran într-un thriller tipic. “De ce nu suna la poliție?!?!?” Ei bine, Ruth a făcut și nu au putut face mult în limitele legii. Mi-a plăcut, de asemenea, cu arc electric caracterul lui Ruth de la unul care pasiv agresiv clocotește de furie la supărări vieții, pentru cineva care nu pune sus cu orice f * ckery. Eu cred că o anumită scenă șarpe a fost un pic prea over-the-top, dar asta e doar o critică minoră la un film în alt mod distractiv, original.

Este acest tip de creativitate indie-film pe care ai venit la Sundance să Revel. Și noroc că, nu trebuie să aștepte prea mult timp pentru a-l verifica singur. Netflix a semnat pentru a fi distribuitorul pe acest film si lanseaza online pe 24 februarie Iată la Blair și în speranța Lynskey primi aprecierea pe care o merita pentru acest film, și că le vom vedea pe scena festivalului din nou anul viitor!

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017)

I Don’t Feel at Home in This World Anymore (2017) este un scenariu inteligent, bine scris, care abordează multe dintre lucrurile pe care țipați la ecran într-un thriller tipic. “De ce nu suna la poliție?!?!?” Ei bine, Ruth a făcut și nu au putut face mult în limitele legii. Mi-a plăcut, de asemenea, cu arc […]

Genul: Crima, Filme 2017, Thriller

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?