Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Don’t Be Afraid of the Dark, Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Don’t Be Afraid of the Dark 2011 (Nu-ţi fie frică de întuneric) film online HD subtitrat în Română

La reşedinţa Blackwood d in Providence County, Rhode Island, faimosul pictor Lord Blackwood îşi cheamă menajera în beci unde o ucide cu brutalitate. El îi scoate dinţii femeii, dar şi pe ai lui însuşi, şi îi oferă unei creaturi misterioase; brusc, creatura cere apoi şi dinţii copiilor. Blackwood imploră apoi ca fiul său răpit să fie înapoiat, însă ajunge şi el să fie atras într-o groapă de cenuşă. În zilele noastre, o fetiţă de opt ani pe nume Sally Hurst soseşte în Rhode Island pentru a locui cu tatăl ei Alex şi iubita acestuia, Kim, cei doi restaurând vila Blackwood pentru a o scoate la vânzare.

Sally este dezamăgită de faptul că mama ei a pus-o forţat în grija lui Alex. În prima noapte, o melodie dintr-un fel de carusel trezeşte creaturile din groapa cu cenuşă. În ziua următoare, Sally hoinăreşte prin zonă şi descoperă beciul cu privina. Unul dintre muncitorii care restaurează casa, Domnul Harris, o avertizează pe ea, pe Alex şi pe Kim să nu se aventureze în beciul acela, însă ei nu ţin cont de avertismente şi se duc acolo.

Ea este atrasă de şemineul sigilat de unde se aud creaturile ce îi strigă numele şi deasupra lui sunt scrise cu rune „Teme-te”. Sally deschide şemineul şi se întâlneşte cu creaturile care se dovedesc rapid a fi ostile. Alex dă vina pe Sally şi găseşte o monedă de argint din secolul 19 în posesia ei, monedă pe care ea a găsit-o sub pernă după ce dintele a dispărut. Alex şi Kim se duc într-o călătorie de afaceri, iar Sally se furişeaza în subsol pentru a vorbi cu creaturile, însă Harris o alungă de acolo şi încearcă să sigileze şemineul.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?