The Connected Universe 2016 subtitrat

Loading...


Malcom Carter conectat Universul este o oda incredibil de frumos la teoria interconexiunii dintre toate lucrurile care este atât fermecând științific și inima-warmingly inspiratie.

Oamenii de știință și filozofii au reflectat ideea de interconectare între totul în univers timp de secole. The Connected Universe 2016 subtitrat explorează această idee folosind fizician, teoria Nassim Haramein a teoriei cuantice fiind conectat la o scară cosmologică și în același timp explorează modul în care suntem conectați cu universul atât de știință și omenire. După cum a relatat de Patrick Stewart, filmul ne poartă într-o călătorie de vedere vizual bogat, care face o realizăm că interconectarea este realizată nu doar în existență, ci și în experiența umană.
The Connected Universe 2016 online subtitrat este, spre deosebire de orice alt documentar care a venit înainte de a explora existența noastră. Fiecare aspect al filmului arată modul în care există mai mult decât o legătură științifică între totul în univers și aceasta este ceea ce oamenii cu adevărat simt plăcere în a descoperi. Noi ca oamenii vor să creadă că suntem mai mult decât doar o grămadă de mers pe jos de atomi și Connected Universul ne face să credem că toată materia și ar trebui să fie inspirat pentru a face o diferență în lume.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*