Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Disorted (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...

Bipolară, o artistă talentată încearcă din răsputeri să își revină după moartea tragică a copilului său, o tragedie personală devastatoare peste care nu știe cum va trece. Asaltată de o mulțime de amintiri frumoase și dureroase totodată, începe să sufere de fobie. Pentru propria sa siguranță artista este plasată într-un apartament ultra-modern, dotat cu tehnologie de ultimă oră. Însă, la scurt timp de la instalarea sa în apartament o serie de lucruri stranii încep să se petreacă, iar tânăra femeie începe să bănuiască că responsabilă de aceste evenimente stranii este o fantomă. Lauren începe să studieze compania care a construit acest complex de apartamente și descoperă ceva uluitor.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Disorted (2018) online subtitrat

Bipolară, o artistă talentată încearcă din răsputeri să își revină după moartea tragică a copilului său, o tragedie personală devastatoare peste care nu știe cum va trece. Asaltată de o mulțime de amintiri frumoase și dureroase totodată, începe să sufere de fobie. Pentru propria sa siguranță artista este plasată într-un apartament ultra-modern, dotat cu tehnologie […]

Genul: 2018, Disorted (2018), Disorted (2018) descriere, Disorted (2018) film, Disorted (2018) plot, Disorted (2018) rezumat, Disorted (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?