Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

The Discovery (2017) online subtitrat

Advertising

Loading...Dacă ați ști ce urma să vină după moarte, s-ar trăiești viața în mod diferit? Sau vrei să trăiești la toate? Acestea sunt doar câteva întrebări la viata modificarea la centrul Discovery, Charlie McDowell follow-up la One Îmi place, un alt film care a folosit fundalul unei premise science-fiction ca un loc de joacă pentru explorarea aberațile emoționale universale. În timp ce directorul de calificare / co-scriitorului la clădire mondială sa extins, astfel cum a aruncat lui, al doilea film al său păstrează un sentiment asemănător, bun venit al relatability, favorizând o throughline emoțională peste explicație științifică-Primer esque. Nu există nici o mai mare adevăr uman decât moartea și McDowell folosește acest lucru pentru a alimenta imaginația noastră cu privire la ceea ce s-ar putea aștepta, face acest lucru într-un mod care, la fel ca cel mai bun SF-ul, stimulează introspecția din partea privitorului.

Au trecut doi ani de când doctorul Thomas Harber (Robert Redford), a relevat o descoperire științifică, care a schimbat lumea pentru totdeauna.
Discovery (2017) subtitrat online hd
The Discovery (2017) online subtitrat in romana hd

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
The Discovery (2017) online subtitrat

Dacă ați ști ce urma să vină după moarte, s-ar trăiești viața în mod diferit? Sau vrei să trăiești la toate? Acestea sunt doar câteva întrebări la viata modificarea la centrul Discovery, Charlie McDowell follow-up la One Îmi place, un alt film care a folosit fundalul unei premise science-fiction ca un loc de joacă pentru […]

Genul: 2017, Dragoste, Filme 2017, Romantic

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?