Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Dirty Rotten Scoundrels – Ticăloşii (1988) online gratis subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Dirty Rotten Scoundrels – Ticăloşii (1988) online gratis subtitrat in romana.

Lawrence Jamieson este un escroc britanic foarte inteligent şi sofisticat care îşi desfăşoară activităţile în Beaumont-sur-Mer de pe Riviera Franceză cu ajutorul unui servitor pe nume Arthur şi al unui oficial corupt din cadrul poliţiei, Andre. El seduce femei bogate şi suspecte moral, iar apoi le fură banii. Singura lui grijă este un alt escroc ce operează în zonă cunoscut drept „Şacalul”. Pe când se afla într-un tren, Lawrence se întâlneşte cu un mic escroc american numit Freddy Benson, care se laudă cu reuşitele sale.

Temându-se de faptul că metodele neexperimentate ale lui Freddy ar putea să îi sperie prada, Lawrence încearcă să-l păcălească pe acesta în a alege o destinaţie diferită, iar apoi face în aşa fel încât să fie arestat şi expulzat din oraş. Cu toate acestea, Freddy se întâlneşte cu una dintre fostele victime ale lui Lawrence şi deduce faptul că şi el este un escroc, şantajându-l apoi să-l ia ca ucenic.

Primele încercări ale lui Lawrence de a-l învăţa pe Freddy stilul şi rafinamentul dau rezultate minime. El îl implică apoi pe Freddy în escrocheriile sale, făcându-l pe acesta să pretindă că este fratele lui inapt care să le alunge pe femeile pe care le seduce şi secătuieşte de bani Lawrence. Când Lawrence refuză să-i ofere lui Freddy o parte din profituri, acesta porneşte de unul singur în escrocherii. Lawrence nu este dispus să-şi cedeze o parte din teritoriu lui Freddy aşa că cei doi pun la cale un pariu; primul care scoate 50 de mii de dolari de la o anumită victimă va câştiga, iarcelălalt va trebui să plece din oraş.


Informatii despre film Adaugat acum 6 months in urma
Dirty Rotten Scoundrels – Ticăloşii (1988) online gratis subtitrat in romana

Dirty Rotten Scoundrels – Ticăloşii (1988) online gratis subtitrat in romana. Lawrence Jamieson este un escroc britanic foarte inteligent şi sofisticat care îşi desfăşoară activităţile în Beaumont-sur-Mer de pe Riviera Franceză cu ajutorul unui servitor pe nume Arthur şi al unui oficial corupt din cadrul poliţiei, Andre. El seduce femei bogate şi suspecte moral, iar […]

Genul: 2019, Comedie, Crima, Dirty Rotten Scoundrels, Dirty Rotten Scoundrels film online, Dirty Rotten Scoundrels online subtitrat, Michael Caine, Steve Martin, Ticalosii, Ticalosii film online, Ticalosii online subtitrat

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?