Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Dim the Fluorescents (2018), filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Dim the Fluorescents (2018), filme online subtitrat în Română

Aceasta este o poveste genială concepută, fotografică, despre o relație iubitoare, dar încurcată cu o actriță talentată, dar mental tulburătoare. Actrita imbatranita se simte rupt intre dragostea ei de actorie si furia pe care o simte de nemultumirea fata de rolul pe care il va juca in scenariul scriitorului. Trebuie să existe o scenă planificată în viitor care este marcată pe calendar, care este, în ultimă instanță, cheia pentru a debloca misterele relației dintre actrița tulbure și scriitorul ei scenarist.

Aparatul foto furnizează casetelor de pastile ale actritei, care prezintă medicamente antidepresive pe care le ia. Ea lasă sfințenia scenariului scriitorului să se aventureze în lumea aspra de turnare, fără rețeaua ei de siguranță emoțională sau medicamentele sale, și găsește puțin sprijin sau recunoaștere a abilităților ei. Ea se sprijină pe un prieten de sex masculin care își riscă siguranța locului de muncă pentru a-și pierde timpul, oferindu-i o companie și o validare ca ființă umană.

În cele din urmă, se întoarce să joace scena finală a scenariului scriitorului, cu rolul actriței, scriitorului și a doua actriță. Această scenă este plină de prime și emoționale, în timp ce actrița și scriitorul schimbă cuvintele vicioase și ostile despre relația lor eșuată și lucrează împreună. Într-un moment de furie, scriitorul spune că regretă că a salvat-o pe actriță din iadul ei emoțional. Actrita își sfărâmă paharele pe podea ca reacție la cuvintele aspre ale scriitorului, cu toate speranțele sparte de ei.

Ea începe să părăsească deprimat, cu siguranță să spironeze în jos în adâncurile depresiei sale, eventual terminând totul. Dar scriitorul, simțind încă o dată compasiunea, o oprește și nu poate permite ca acest lucru să se întâmple. Scriitorul o îmbrățișează, în timp ce ambii vin să înțeleagă legătura iubitoare și inseparabilă pe care o au pentru fiecare.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Dim the Fluorescents (2018), filme online subtitrat în Română

Dim the Fluorescents (2018), filme online subtitrat în Română Aceasta este o poveste genială concepută, fotografică, despre o relație iubitoare, dar încurcată cu o actriță talentată, dar mental tulburătoare. Actrita imbatranita se simte rupt intre dragostea ei de actorie si furia pe care o simte de nemultumirea fata de rolul pe care il va juca […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?