Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Der amerikanische Freund (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...

Atins de leucemie, Jonathan Zimmermann, proprietarul unui atelier din Hamburg, se știe condamnat în mod iremediabil. Într-o zi, Jonathan face cunoștință cu americanul Tom Ripley, un traficant de tablouri de valoare. Acesta din urmă îl prezintă pe Jonathan unuia din prietenii săi care îi propune ceva mai puțin obișnuit – să ucidă un necunoscut contra unei sume imense. Jonathan acceptă această propunere în cele din urmă, oferindu-i o asigurare de viață și un viitor familiie sale. Este începutul unei spirale infernale pentru Jonathan.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Der amerikanische Freund (2018) online subtitrat

Atins de leucemie, Jonathan Zimmermann, proprietarul unui atelier din Hamburg, se știe condamnat în mod iremediabil. Într-o zi, Jonathan face cunoștință cu americanul Tom Ripley, un traficant de tablouri de valoare. Acesta din urmă îl prezintă pe Jonathan unuia din prietenii săi care îi propune ceva mai puțin obișnuit – să ucidă un necunoscut contra […]

Genul: 2018, Der amerikanische Freund (2018), Der amerikanische Freund (2018) descriere, Der amerikanische Freund (2018) film, Der amerikanische Freund (2018) plot, Der amerikanische Freund (2018) rezumat, Der amerikanische Freund (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?