Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Deconstructing Harry – Viața lui Harry, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...


Într-o noapte, Lucy (Judy Davis) se urcă într-un taxi pentru a merge acasă la scriitorul Harry Block (Woody Allen). Ea tocmai ce a citit cel mai recent roman al acestuia şi acolo, personajul Leslie (Julia Louis-Dreyfus) are o aventură cu soţul surorii sale, Ken (Richard Benjamin). Lucy este furioasă deoarece romanul este bazat într-o anumită măsură chiar pe aventura ei avută cu Harry; drept consecinţă, toată lumea ştie acum despre ea. Lucy scoate o armă din poşetă şi ameninţă că se va sinucide.

În cele din urmă, însă, ea îndreaptă arma către Harry şi începe să tragă spre el, urmărindu-l până pe acoperiş. Harry insistă asupra faptului că şi-a primit deja pedeapsa deoarece iubita lui, Fay (Elisabeth Shue), l-a părăsit pentru cel mai bun prieten al său, Larry (Billy Crystal). Pentru a-i distrage atenţia lui Lucy, Harry îi spune o poveste pe care o dezvoltă acum şi care va deveni parte a noului său roman; o poveste semi-autobiografică centrată asupra unui tânăr obsedat de sex pe nume Harvey (Tobey Maguire) care ajunge în mod greşit pe „lista” morţii.

În terapie, Harry realizează că nu şi-a schimbat mai deloc obiceiurile din tinereţe. Harry discută despre ceremonia de la fosta lui universitate ce se va desfăşura în ziua următoare; el este nemulţumit în mod special de faptul că nu are pe nimeni cu care să împărtăşească această ocazie. După şedinţa de terapie, Harry îi cere fostei sale soţii, Joan (Kirstie Alley), dacă-l poate aduce la ceremonie pe fiul lor Hillard (Eric Lloyd). Ea refuză motivâd că Harry reprezintă o influenţă negativă asupra băiatului.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Deconstructing Harry – Viața lui Harry, filme online subtitrat în Română

Într-o noapte, Lucy (Judy Davis) se urcă într-un taxi pentru a merge acasă la scriitorul Harry Block (Woody Allen). Ea tocmai ce a citit cel mai recent roman al acestuia şi acolo, personajul Leslie (Julia Louis-Dreyfus) are o aventură cu soţul surorii sale, Ken (Richard Benjamin). Lucy este furioasă deoarece romanul este bazat într-o anumită […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?