Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Day of the Dead: Bloodline (2018) Online subtitrat HD

0
( High Definition )
Advertising

Loading...Day of the Dead: Bloodline (2018) online subtitrat in romana gratis HD. Cu toate acestea, Ziua morților: Bloodline se va desfășura în teatru selectat, precum și pe VOD și Digital HD, vineri, 5 ianuarie 2018, prin Saban Films. A fost în producție din 2013, după ce Lati Grobman (Righteous Kill 2008, Stonehurst Asylum 2014) și Christa Campbell (Boyka: Undisputed 2016, Hellboy 2018), care au jucat în remake-ul precedent, au primit drepturile asupra proprietății. Într-un interviu, Campbell a spus: „Vrem să o păstrăm cât mai aproape de versiunea Romero posibil. Pentru a vă asigura că fanii săi sunt fericiți. Acestea nu vor fi zombi pereți de cățărare și de a face înapoi flips ca în timpul războiului mondial Z (2013) „. Asta a spus, unele schimbări au fost de așteptat ca proiectul a fost descris ca un” retelling moderne „la început și apoi ca un” reimaginare“.
Mark Tonderai (Hush 2008, Gotham 2017) și Lars Jacobson (Baby Blues 2009) au scris scenariul, cu creditul lui Romero pentru reutilizarea numelor personajelor sale. Este, de asemenea, cel de-al doilea film de lung metraj pentru regizorul Héctor Hernández Vicens (Corpul lui Annabel Fritz 2015), după ce a scris multe altele (Phoenix 11-23 2012, 39 + 1 2014). Campbell-Grobman Films și studiourile de film Nu Boyana Film au gestionat producția filmului.
Are un complot asemănător cu originalul: un focar virale devastă lumea și transformă majoritatea omenirii în zombi. Supraviețuitorii se refugiază într-o bază militară supravegheată de câțiva soldați. Acestea includ frații Salazar Miguel (Jeff Gum: cum să fii directorul feminin 2012, The Forgotten 2017) și Baca (Marcus Vanco: Unbroken 2014, seria Chronicles Shannara); Alphonse (Mark Rhino Smith: Zootopia 2016, Securitate 2017); și fostul student medat Zoe Parker (Sophie Skelton: Blackbird 2016, seria Outlander). Salazarii și co. țineți amenințarea zombie departe, în timp ce Parker încearcă să găsească o modalitate de a lupta împotriva virusului. Day of the Dead: Bloodline (2018) online subtitrat face parte din categoria filme online 2018. Asta este dacă spectatorii pot ajunge atât de departe, deoarece filmul are unele dezavantaje semnificative. Actorul este total mediu, iar Gum și Schaech pun în cele mai bune performanțe. Vanco și Skelton sunt mai șocante în comparație, căzând victime la unele linii slabe. Lorina Kamburova (Leatherface 2017, Cursa mortii 4: Dincolo de Anarhie 2018) este cea mai proasta dintre ciorchini ca prietena lui Parker Abby, deși, din fericire, ea apare doar în deschidere.
Povestea nu are nici un fel de control. Planul lui Parker de a opri ciuma zombie implică asumarea de riscuri, în timp ce Miguel dorește să mențină securitatea de bază. Sinteza pare a fi că incapacitatea de compromis între aceste idealuri duce la probleme în viitor; totuși, pe măsură ce se joacă, se simte mai mult ca deciziile nepotrivite ale unei persoane care distrug lucrurile și nu sunt antagonistul. Pentru o poveste de risc față de recompensă, drumul spre recompensă este unul stâncos și stupid. Un film extraordinar! Vizionare placuta!

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?