Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Daughter of the Wolf (2019) online subtitrat HD

Advertising

Loading...

Daughter of the Wolf (2019) online subtitrat HD. Un veteran militar vânează pe bărbații care i-au răpit fiul. O femeie (Gina Carano) se întoarce acasă după ce a făcut o călătorie prin Orientul Mijlociu pentru a descoperi că tatăl ei a murit. În plus față de tragedia pe care o implică aceasta, ea începe să aibă probleme cu fiul său de 13 ani, care îi provoacă în mod constant autoritatea. Când se spune că tatăl său ia lăsat în urmă o mostenire mare, fiul său este răpit de un grup local de gangsteri al cărui conducător este un om numit “Tatăl” (Richard Dreyfuss).

Filmul Daughter of the Wolf (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Daughter of the Wolf online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!
Informatii despre film Adaugat acum 3 months in urma
Daughter of the Wolf (2019) online subtitrat HD

Daughter of the Wolf (2019) online subtitrat HD. Un veteran militar vânează pe bărbații care i-au răpit fiul. O femeie (Gina Carano) se întoarce acasă după ce a făcut o călătorie prin Orientul Mijlociu pentru a descoperi că tatăl ei a murit. În plus față de tragedia pe care o implică aceasta, ea începe să […]

Genul: Actiune, film subtitrat, Thriller

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?