Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Daphne (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...

Viața lui Daphne este asemănătoare unui vârtej. Are parte de zile nebune în barul londonez în care lucrează. Noaptea, se abandonează în brațele străinilor cu care are aventuri de o noapte. Nu își dorește o relație serioasă, preferă aventurile de o noapte. Daphne este spirituală, îi place să se distreze și să petreacă însă sub fațada de femeie puternică se ascunde o femeie nefericită și neîmplinită. În momentul în care Daphne asistă la un jaf violent viața sa este complet dată peste cap, nu știe dacă ăși va reveni prea curând din această traumă.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Daphne (2018) online subtitrat

Viața lui Daphne este asemănătoare unui vârtej. Are parte de zile nebune în barul londonez în care lucrează. Noaptea, se abandonează în brațele străinilor cu care are aventuri de o noapte. Nu își dorește o relație serioasă, preferă aventurile de o noapte. Daphne este spirituală, îi place să se distreze și să petreacă însă sub […]

Genul: 2018, Daphne (2018), Daphne (2018) descriere, Daphne (2018) film, Daphne (2018) plot, Daphne (2018) rezumat, Daphne (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?