Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Crypto (2019) online subtitrat in romana

Advertising

Loading...

Crypto online subtitrat. Martin primește misiunea de a ancheta un caz de fraudă și de corupție în orașul său natal, unde tatăl și fratele său luptă din răsputeri pentru ca ferma familiei să nu falimenteze. Martin nu este foarte încântat de ideea de a se reîntoarce în orașul natal, dar nu are de ales și trebuie să se conformeze. Martin se trezește la scurt timp prins la mijloc într-un joc periculos între Katie, o expertă în furtul de de opere de artă, Earl, un expert în criptologie transformat în cyber-anchetator și Ted, un contabil încăpățânat.

Filmul Crypto (2019), se lanseaza in 5 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de crima. Vizioneaza film-ul Crypto online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!
Informatii despre film Adaugat acum 4 months in urma
Crypto (2019) online subtitrat in romana

Crypto online subtitrat. Martin primește misiunea de a ancheta un caz de fraudă și de corupție în orașul său natal, unde tatăl și fratele său luptă din răsputeri pentru ca ferma familiei să nu falimenteze. Martin nu este foarte încântat de ideea de a se reîntoarce în orașul natal, dar nu are de ales și […]

Genul: Crima, Drama, film subtitrat, filme 2019, Thriller

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?