Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Creed II (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Filmul Creed II  (2018) Online Subtitrat este gratis. Aceasta este continuarea Crezului din 2015, care a fost un spinoff al francizei filmului Rocky, care a introdus publicul lui Adonis Johnson, fiul lui Apollo Creed, al lui Michael B. Jordan. Sylvester Stallone a reluat caracterul său iconic Rocky Balboa și a obținut nominalizarea pentru cel mai bun actor în rolul principal pentru performanța sa.
Seria Rocky a început în 1976, când filmul original a fost un hit în box-office și a câștigat cel mai bun film la Oscaruri. A urmat cinci sequeluri, începând cu Rocky II în 1979. A treia și a patra tranșă au fost lansate în 1982 și respectiv 1985, iar Rocky nu sa mai întors până în 1990, când Rocky V. a fost considerat cel mai rău dintre serii, un gust amar în gura lui Stallone, inspirându-l să revină pentru încă o rundă în Rocky Balboa, care a debutat în 2006. Creed II  (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Creed a fost creatia regizorului Ryan Coogler, care a dat ideea lui Stallone si la pus la bord. Filmul a văzut rolul lui Rocky într-un rol de mentor în timp ce îl pregătea pe Adonis, care căuta să urmeze pașii tatălui său târziu și să devină un mare luptător. Creed a fost un succes la box office și a câștigat cele mai bune recenzii pe care le-a văzut seria în decenii, ceea ce a determinat interesul pentru o continuare. Coogler nu se va întoarce la direcție datorită angajamentului său față de Pantherul Negru al lui Marvel, așa că Stallone se ocupă de scrierea și dirijarea responsabilităților. Creedul 2 va vedea întoarcerea lui Ivan Drago, agentul lui Dolph Lundgren, răufăcătorul din Rocky IV, care la ucis pe Apollo în ring. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Creed II  (2018) Online Subtitrat

Filmul Creed II  (2018) Online Subtitrat este gratis. Aceasta este continuarea Crezului din 2015, care a fost un spinoff al francizei filmului Rocky, care a introdus publicul lui Adonis Johnson, fiul lui Apollo Creed, al lui Michael B. Jordan. Sylvester Stallone a reluat caracterul său iconic Rocky Balboa și a obținut nominalizarea pentru cel mai bun actor […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?