Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Crazy Rich Asians 2018 film subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Crazy Rich Asians 2018 film subtitrat in romana o comedie excelenta regizata de catre celebrul Jon M. Chu si scrisa de Peter Chiarelli si Kevin Kwan.

Crazy Rich Asians este un film romantic romantic comedie-dramă bazat pe romanul lui Kevin Kwan cu același nume. Producată de Nina Jacobson și Brad Simpson de la Color Force, este regizată de Jon M. Chu. Filmul îl vede pe Constance Wu, Henry Golding, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina, Ken Jeong, Ronny Chieng și Michelle Yeoh și urmează o tânără americană asiatică care se întâlnește cu părinții prietenului ei numai pentru a afla că sunt una dintre cele mai bogate familii din Singapore. Acesta va fi distribuit în toată lumea de către Warner Bros. Pictures și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 15 august 2018.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Crazy Rich Asians 2018 film subtitrat in romana

Crazy Rich Asians 2018 film subtitrat in romana o comedie excelenta regizata de catre celebrul Jon M. Chu si scrisa de Peter Chiarelli si Kevin Kwan. Crazy Rich Asians este un film romantic romantic comedie-dramă bazat pe romanul lui Kevin Kwan cu același nume. Producată de Nina Jacobson și Brad Simpson de la Color Force, […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?