Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Coriolanus, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Coriolanus 2011, online pe net subtitrat in limba Româna

Eroul alungat al Romei se unește cu vechiul său inamic ca să se răzbune. Amplasat în timpurile moderne, filmul are în centru un general ce se confruntă atât cu inamicii Romei, cât și cu răscoala civilă.
Caius Martius (Ralph Fiennes), un general roman, se află în conflict atât cu orașul Roma, cât și cu cetăţenii săi. Impulsionat de mama lor o persoana dominatoare și foarte ambiţioasă pe nume Volumnia să obţină poziţia de Consul, el e nevoit să se umilească în faţa maselor, de voturile cărora are nevoie ca să fie ales. Atunci când publicul refuză să-l susţină, condamnându-l pentru aroganţa sa, el reacţionează cu furie și declanșează o răzmeriţă care culminează cu expulzarea sa din Roma. Eroul renegat se aliază cu fostul său inamic, Tullus Aufidius (Gerard Butler), ca să se răzbune pe orașul care l-a trădat. Amplasat pe fundalul unei republici implicate într-un război lung și sângeros, Coriolanus e un thriller modern și intens inspirat de jocul de putere.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Coriolanus, online pe net subtitrat in limba Româna

Coriolanus 2011, online pe net subtitrat in limba Româna Eroul alungat al Romei se unește cu vechiul său inamic ca să se răzbune. Amplasat în timpurile moderne, filmul are în centru un general ce se confruntă atât cu inamicii Romei, cât și cu răscoala civilă.Caius Martius (Ralph Fiennes), un general roman, se află în conflict […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?