Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Convergence – Convergenta 2015 Online Subtitrat

Advertising

Loading...


Convergenta 2015 Online Subtitrat – Film Full Online Detectivul Benjamin Walls se afla in concediu insa este chemat inapoi la datorie in momentul in care au loc o serie de explozii in cadrul unei clinici specializate in avorturi.
 

Aflat la fata locului, Ben este surprins de inca o explozie. Ben se trezeste pe patul de spital, supravegheat de capitanul Miller.

Constata cu surpindere ca niciunul din membrii familiei nu este alaturi de el si ca explozia puternica abia l-a ranit. Ben decide sa se imbrace si sa plece in explorarea spitalului. Prima pe care o intalneste este infirmiera Delilah, cu accent ciudat si imbracata ca in anii ’50. Capitanul vorbeste cu un grup de oameni la fel de ciudati.Ben nu intelege ce se intampla. Incepe sa fie chinuit de viziuni stranii. Incearca sa sune acasa insa nu reuseste. Ce se intampla?

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
Convergence – Convergenta 2015 Online Subtitrat

Convergenta 2015 Online Subtitrat – Film Full Online Detectivul Benjamin Walls se afla in concediu insa este chemat inapoi la datorie in momentul in care au loc o serie de explozii in cadrul unei clinici specializate in avorturi.   Aflat la fata locului, Ben este surprins de inca o explozie. Ben se trezeste pe patul […]

Genul: 2015, Actiune, In Curand, Mister

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?