Ted (2012)

Loading...destul de ciudat rezultat al unei combinaţii între glume presărate cu un umor murdar şi o poveste de dragoste în care este implicat, în mod indirect, şi un ursuleţ de pluş viu mai mult decât deschis către nou.

12 Comments

  1. Un film destul de interesant. Urmarile unei dorinte, in momentul in care devii adult nu mai par la fel de bune cateodata 😛 Personal, mi-e imi place mult acest film.

  2. Umorul specific al lui MacFarlane prinde la public, actorii joacă bine, iar per ansamblu filmul nu cade în ridicol, poate pentru că nu ţinteşte mai sus decât e cazul – nu este şi nici nu se vrea a fi o capodoperă. Dacă nu exageraţi cu simţul critic şi lăsaţi comedia să fie doar comedie, s-ar putea să vă treziţi că râdeţi cu lacrimi. Singurul minus este introducerea scenei redundante a răpirii lui Ted, care mai mult testează răbdarea privitorului decât să producă amuzament. Totuşi, e uşor de trecut cu vederea după atâtea porţii de umor.

  3. Am citit atatea recenzii negative incat m-am descurajat sa-l mai vad(urasc sa ma uit la ceas cand vad un film)… stiu ca va veni ziua cand inevitabilul o sa se produca, dar pana atunci sunt altele la rand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*