The Swap 2016 online subtitrat in romana HD

Loading...


The Swap online subtitrat HD aduce la masa pe care alte filme din aceeași categorie nu a adus deja înainte de a fi? Nimic de mult. Ei bine, în afară de a fi un film mai nou și mai atrăgător pentru publicul tânăr de astăzi. Dar, în afară de asta, atunci The Swap 2016 online subtitrat in romana HD într-adevăr nu a oferit atât de mult.

Storywise, bine poate fi rezumat foarte simplu: Ellie și Jack a face o dorință de a schimba viața, iar soarta se întâmplă să numerar pe această dorință.

Acolo, ușor de făcut. Da, este ceva mai mult la poveste, de fapt. Ei bine, cu excepția scenelor în care tipul trebuie să efectueze gimnastică și pretinde a fi o fată, și vice-versa cu fata care are de a juca hochei pe gheață și pretinde a fi un băiat. Dar stați puțin, nu am văzut deja scene ca acest lucru, să zicem, „Freaky Friday”? Pentru a numi un singur clasic al genului rol schimbarea.

The Swap este cu siguranta un film destinat unui public mai tânăr, și am simțit destul de publicul țintă. Tocmai am avut un timp greu comiterea deplin la film și de a intra în ea. Probabil pentru că știam deja exact ce s-ar întâmpla și cum s-ar termina filmul? Da, a fost că previzibil. Și, dacă ați văzut un film în acest gen special rol schimbarea, atunci ai văzut deja „The Swap”.

Trebuie spus că actorii din film s-au făcut locuri de muncă bune, cu rolurile lor date și de caractere. Iar cei doi talanți de plumb, Peyton List și Jacob Bertrand, a făcut transporta filmul destul de bine. Cu toate acestea, în opinia mea, atunci a fost James Godfrey (jucând Porter Gibbs), care a fost cel mai memorabil în film, având în vedere caracterul său ciudat și ciudate.

Sunt sigur că acest film va fi destul de amuzant și atrăgătoare pentru un public tânăr din această zi și de vârstă. Dar pentru noi mature oameni, acest lucru a fost un fel de un leagăn și un dor. Ca atare, am de rating asta de cinci din zece stele. Da, am găsit-o să fie un film mediocru, pentru că a fost văzut înainte de toate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*