Denis the menace 1993 online subtitrat

Loading...


Denis the menace 1993 online subtitrat Dennis pericol public este un film bun. Îmi place modul în care acestea arată filmul fiind stabilit în anii ’50. Cu toate acestea, puteți vedea că nu totul se potrivește în deceniul de stabilire, cum ar fi automobilele folosite în film.

Dl Wilson curmudgeonly vecinul de alături a lui Miller nu poate parea prea tolera puii lor copil pe nume Dennis. Wilson vede Dennis ca un dăunător întotdeauna încercarea de a provoca probleme. La un moment dat, Miller trebuie să meargă atât în ​​călătorii de afaceri forțându-le să încerce și să găsească un baby-sitter pentru Dennis. Din păcate, ei nu pot găsi pe nimeni dispus să-l urmărească, din cauza maniera lui supărătoare. Ei bine, cine a plecat de pe lista, alta decât Wilson.

Este de înțeles că domnul Wilson nu este încântat de perspectiva de a privi după el, dar soția lui frumoasă Martha nu minte deloc și este încântat să se uite după Dennis. Dl Wilson pune cu Dennis și bufoneriile sale pentru un timp, dar după ce casa domnului Wilson este jefuit de Switchblade Sam și debutul său a plantelor sale, care este pe cale să înflorească devine distrus, atunci când Dennis îi spune domnului Wilson, casa lui a fost jefuit și Dl. Wilson nu-l crede la început și îi spune că el nu vrea să-l vadă din nou. Dennis plimbari departe pe bicicleta lui si devine capturat de Sam, dar, desigur, salvează ziua mai târziu și se întoarce acasă.

Personajele din Dennis pericol public sunt bine gandite. Cu toate acestea mi-ar fi să nu sunt de acord că Switchblade Sam ar arata ca un ciudat și să fie un total de hoț. Aceasta este, desigur, o prostie ca orice persoană normală poate face în căutarea lucruri rele. Bineînțeles că este un film și presupun că el nu arata foarte intimidant în orașul de oameni caută curate.

Dennis pericol public nu poate fi pentru toată lumea, dar eu cred că rămâne fidel de benzi desenate și este un râs plăcut afară de film tare. Acesta este un film bun și nu este de peste partea de sus cu prost gust și ar trebui să aibă cei mai mulți oameni cu un os amuzant rade de pe scaun lor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*