Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Colossal 2017 online subtitrat

Advertising

Loading...


Colossal 2017 online subtitrat in romana hd.
Nu am fost sigur ce să se aștepte cu asta când m-am așezat în scaunul meu de la screening-ul. Am auzit câteva lucruri despre ea, dar eu încă nu a fost exagerat pentru film. Ca să fiu sincer, m-am gândit că ar fi doar un alt film science-fiction indie dezamăgitoare pentru a adăuga la listă, dar am greșit.

Exprimate a fost mare, spectacole uimitoare de Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Dan Stevens, și Tim Blake Nelson. S-ar putea părea ca o acțiune ambalate film de fi SF bazat pe premisa, dar era mai mult o poveste a acestei femei (Anne Hathaway) și merge înapoi în orașul ei natal realizând că este într-un fel legate de acțiunile unui pustiitor monstru gigant drum prin Seul, Coreea de Sud.

Filmul a avut unele biți reconfortanta amuzant care ma luat prin surprindere așa cum am crezut că acest lucru a fost mai mult de-a lungul liniilor de remake-ul Godzilla începând cu 2014, în ton. Vorbind de Godzilla, acest film plătește cu siguranță un omagiu adus lui și alți monștri film clasic.

Nu vreau să dau prea multe detalii departe, dar mă voi atinge pe ceva care ma deranjat în acest film. Violența împotriva femeilor, care păreau o cale de ieșire din loc și m-au scos din film pentru un pic. Oscar (Jason Sudeikis) Gloria lovește (Anne Hathaway), de mai multe ori într-o singură scenă special spre final, a fost adăugat pentru a arăta că el era rău, dar se pare ca nejustificată pentru mine. Ceva care a răscumpărat filmul a fost că ea a făcut-o să se răzbune pe el într-un mod plăcut de public.

Informatii despre film Adaugat acum 3 years in urma
Colossal  2017 online subtitrat

Colossal 2017 online subtitrat in romana hd. Nu am fost sigur ce să se aștepte cu asta când m-am așezat în scaunul meu de la screening-ul. Am auzit câteva lucruri despre ea, dar eu încă nu a fost exagerat pentru film. Ca să fiu sincer, m-am gândit că ar fi doar un alt film science-fiction […]

Genul: Filme 2016, Filme 2017, Sci-Fi, SF

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?