Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Colette 2018 film subtitrat in romana

Advertising

Loading...Colette 2018 film subtitrat in romana

Stabilită la începutul epocii moderne, Colette este povestea unei femei care, de mult timp, și-a refuzat vocea să se ducă la o perioadă extraordinară pentru ao recupera. Gabrielle Sidonie Colette, o femeie tânără dintr-un sat, se căsătorește cu un parizian charismatic dominat, cu paisprezece ani, senior, cunoscut sub numele de Willy.

Prin auspiciile sale, este prezentată Parisului Boem, unde apetitul său creativ a fost declanșat. Ușor de valorificat talentul, Willy îi convinge soția să scrie romane – pentru a fi publicată sub numele său. Succesul fenomenal al seriei sale “Claudine” îl face pe Willy cunoscut ca scriitor și “Colette and Willy”, primul cuplu modern de celebritate.

De-a lungul timpului, lipsa recunoașterii muncii sale îl tulbura pe Colette și o aventură cu Mathilde de Morny, Marquise de Belbeuf, inspirându-i să se elibereze, dar Willy este hotărâtă să-și mențină păstrarea, cu orice preț.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Colette 2018 film subtitrat in romana

Colette 2018 film subtitrat in romana Stabilită la începutul epocii moderne, Colette este povestea unei femei care, de mult timp, și-a refuzat vocea să se ducă la o perioadă extraordinară pentru ao recupera. Gabrielle Sidonie Colette, o femeie tânără dintr-un sat, se căsătorește cu un parizian charismatic dominat, cu paisprezece ani, senior, cunoscut sub numele […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?