Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Cloverfield Movie (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Cloverfield Movie (2018) Online Subtitrat in limba romana. După un experiment științific la bordul stației spațiale care implică un accelerator de particule are rezultate neașteptate, astronauții se găsesc izolați. După descoperirea lor oribilă, echipajul stației spațiale trebuie să lupte pentru supraviețuire. Paramount și J.J. Producțiile Bad Robot de la Abrams au mutat din nou filmul „2017 Cloverfield Movie” de la mai mult de trei luni până în 2 februarie 2018, începând cu 27 octombrie. Studioul a mutat, de asemenea, „suburbiciul” lui George Clooney de la Nov De la 3 la 27 octombrie.
Aceasta este acum cea de-a doua întârziere pentru „Cloverfield”, care a fost inițial intitulată „Particula lui Dumnezeu”, după ce a fost împins pentru prima dată din data inițială din 24 februarie 2017.
„Filmul Cloverfield 2017”, care va fi cel mai probabil reeditat, va deveni primul titlu care va fi lansat pe 2 februarie, cu doar două zile înaintea celui de-al 52-lea Super Bowl al NFL. Filmul Cloverfield Movie (2018) Online Subtitrat este acum la calitate HD. Povestea, pusă în viitorul apropiat, se concentrează pe o echipă de astronauți de pe o stație spațială, făcând o descoperire terifiantă, care provoacă tot ceea ce știu despre țesătura realității, încercând cu disperare să lupte pentru supraviețuire.
Regizorul nigerian-american Julius Onah conduce. David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniel Brühl și Chris O’Dowd joacă rolul principal.
Studioul și robotul rău au dezvoltat proiectul începând cu anul 2012. Este a treia parte a universului Cloverfield, lansat în 2008 cu filmul monstru „Cloverfield”. Filmul Cloverfield Movie (2018) face parte din categoria filme 2018. Paramount Abrams a fost, de asemenea, un producător de anul trecut „10 Cloverfield Lane”, care a fost deschisă în martie, cu regizorul lui Dan Trachtenberg. Abrams a numit „10 Cloverfield Lane” un „succesor spiritual” la originalul „Cloverfield”.
„10 Cloverfield Lane” a jucat-o pe Mary Elizabeth Winstead ca o femeie care se trezește într-un buncăr subteran după un accident de mașină cu doi bărbați care insistă că suprafața Pământului a devenit nelocuită. Filmul a fost unul dintre puținele filme Paramount care au avut anul trecut performanțe bune, cu o valoare globală de peste 100 de milioane de dolari pe un buget de 8 milioane de dolari. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Cloverfield Movie (2018) Online Subtitrat

Cloverfield Movie (2018) Online Subtitrat in limba romana. După un experiment științific la bordul stației spațiale care implică un accelerator de particule are rezultate neașteptate, astronauții se găsesc izolați. După descoperirea lor oribilă, echipajul stației spațiale trebuie să lupte pentru supraviețuire. Paramount și J.J. Producțiile Bad Robot de la Abrams au mutat din nou filmul „2017 Cloverfield […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?