Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Chuck Norris vs Communism 2015, online subtitrat

Advertising

Loading...


Chuck Norris vs Communism – Chuck Norris vs Communism 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, În anii 1980 regimul comunist din România ajunsese la apogeu, iar sărăcia era mai mare ca oricând. Emisiunile de la tv erau de numai două ore pe zi, seara, când se difuza propagandă comunistă.

În 1985, Irina Margareta Nistor a primit propunerea de a traduce filme de contrabandă de la Hollywood, distribuite pe casete de antreprenorul Toader Zamfir. Casetele video (VHS) cu filme piratate au fost cele care au subminat dictatura. Irina Margareta Nistor, care dubla în limba română replicile tuturor personajelor, a devenit “vocea filmelor” pentru români, dar şi un simbol al libertăţii. Într-o lume în care totul era gri, iar mâncarea avea acelaşi gust, Chuck Norris şi Van Damme au apărut să le dea o mână de ajutor oamenilor care doreau să scape de jugul comunist.

Informatii despre film Adaugat acum 4 years in urma
Chuck Norris vs Communism 2015, online subtitrat

Chuck Norris vs Communism – Chuck Norris vs Communism 2015 Online Subtitrat – Film Online Gratis, În anii 1980 regimul comunist din România ajunsese la apogeu, iar sărăcia era mai mare ca oricând. Emisiunile de la tv erau de numai două ore pe zi, seara, când se difuza propagandă comunistă. În 1985, Irina Margareta Nistor […]

Genul: 2015, Documentar, In Curand, Istoric

Tag-uri: , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?