Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Chinese Zodiac – Zodiacul Chinezesc, filme online subtitrat în Română

Advertising

Loading...

Chinese Zodiac 2012, film online subtitrat în Română

Filmul începe cu un om care spune povestea vechiului Palat de Vară şi cum a fost jefuit de britanici în anii 1800, pe vremea celui de-al Doilea Război al Opiului. Printre comorile furate sunt şi cele 12 capete din bronz ale animalelor din Zodiacul Chinezesc.

Înapoi în zilele noastre, capetele din bronz se vând prin licitaţie, fiecare dintre ele valorând peste un milion de euro. Principala furnizoare a capetelor din bronz şi alte relicve furate este compania MP Corporation. Lui JC (Jackie Chan) îi este încredinţată misiunea de-a găsi restul de capete din bronz, iar dacă le va găsi pe toate bonusul va fi de zece ori mai mare faţă de cât ar primi în mod normal. Încântat de ofertă, acesta pleacă într-o aventură plină de peripeţii pentru a găsi cele 12 capete din bronz.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Chinese Zodiac – Zodiacul Chinezesc, filme online subtitrat în Română

Chinese Zodiac 2012, film online subtitrat în Română Filmul începe cu un om care spune povestea vechiului Palat de Vară şi cum a fost jefuit de britanici în anii 1800, pe vremea celui de-al Doilea Război al Opiului. Printre comorile furate sunt şi cele 12 capete din bronz ale animalelor din Zodiacul Chinezesc. Înapoi în […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?