Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Chain of Fools – Gaşca de nebuni, Online Subtitrat in Romana

0
( High Definition )
Advertising

Loading...

Chain of Fools 2000 (Gaşca de nebuni) Online Subtitrat in Romana

Thomas Kresk este un ratat în toate înţelesurile cuvântului – el nu se descurcă deloc nici la locul de muncă, a fost dat afară din propria casa şi soţia lui a hotărât să îl părăsească tocmai în favoarea consilierului marital. Acum el a ajuns într-o depresie şi se gândeşte foarte serios să îşi pună capăt zilelor. Însă, evident, chiar şi aşa rău cum este tot mai există loc de şi mai rău: Un criminal pe nume Avnet (Jeff Goldblum) a furat trei monede nepreţuite şi a hotărât să îl şantajeze pe Bollingsworth (Tom Wilkinson), partenerul său miliardar.

Când Kresk aude aşa ceva, el este aproape să fie împuşcat – iar Avnet sfârşeşte înjunghiat cu nişte foarfeci de frizer. Drept urmare, Kresk se regăseşte într-o situaţie foarte, foarte neplăcută aşa că fură arma de la faţa locului, dar şi monedele respective, iar apoi o ia la goană. Numai că lucrurile se schimbă puţin atunci când angajază un asasin plătit pe nume Mikey (Elijah Wood) şi descoperă faptul că acesta are doar 17 ani şi este traumatizat emoţional de către sinuciderea părinţilor săi.

Problemele lui Kresk nu se opresc aici, ba chiar continuă să se agraveze atunci când se îndrăgosteşte de o poliţistă fostă model Playboy, Meredith Kolko (Salma Hayek), iar apoi nepotul său Scottie (Devin Drewitz) s-a jucat cu acele monede valoroase şi le-a înghiţit. Kresk este acum copleşit de tot ce se petrece în jurul său şi trebuie să se descurce cu oamenii ciudaţi, şi uneori periculoşi, care îl înconjoară.

Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?