Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Caught up in (2019) online subtitrat hd

Advertising

Loading...Caught up in (2019) Online Subtitrat in Romana. În dimineața următoare, Daryl se trezește la un bărbat care-și pune pistolul în cap. Omul se dezvăluie ca Billy, care este prieten cu Vanessa. Billy îi spune lui Daryl că arma este goală și că îl testează. Furios, Daryl îl lovește pe Billy pe podea când Vanessa intră și îi spune că la făcut să lucreze ca șofer de limuzină. La început, Daryl refuză, deoarece nu-i place lui Billy, dar mai târziu își schimba mintea și își ia locul. Îl întâlnește pe un bărbat pe nume Herbert (Clifton Powell), care lucrează de asemenea pentru Billy. Daryl și Herbert se înțeleg bine și află că au lucruri în comun. Mai târziu, Vanessa citește Daryl viitorul său prin carduri de tarot, iar Daryl își dă seama că cărțile îl descriu în multe feluri.

Vanessa și Daryl merg într-un club, astfel încât Daryl să poată vedea câte lucruri s-au schimbat de când a intrat în închisoare. Când pleacă, luptătorul din timp se arată din nou și îi împușcă. Daryl își dă seama că este împușcat de fiecare dată când este cu Vanessa, ducându-l să creadă că știe ceva. Vanessa îi spune că suspectează că fosta ei iubită Ahmad este după ea, dar nu știe cum a găsit-o. Daryl nu crede pe Vanessa și refuză să vorbească sau să o vadă din nou, crezând că o va face în necaz.
Vizioneaza acum filmul Caught up in (2019) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Informatii despre film Adaugat acum 9 months in urma
Caught up in (2019) online subtitrat hd

Caught up in (2019) Online Subtitrat in Romana. În dimineața următoare, Daryl se trezește la un bărbat care-și pune pistolul în cap. Omul se dezvăluie ca Billy, care este prieten cu Vanessa. Billy îi spune lui Daryl că arma este goală și că îl testează. Furios, Daryl îl lovește pe Billy pe podea când Vanessa […]

Genul: 2019

Tag-uri: , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?