Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Catwoman, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Artista şi designer grafic, Patience Phillips (Halle Berry), lucrează pentru o companie de cosmetice denumită „Hedare Beauty”, care e gata să lanseze o nouă cremă ce va purta numele de „Beau-Line” şi va fi capabilă să inverseze efectele îmbătrânirii. Într-o zi, atunci când Patience face o vizită la fabrica unde se produce această cremă, ea aude o discuţie între omul de ştiinţă Dr. Ivan Slavicky (Peter Wingfield) şi Laurel Hedare (Sharon Stone), soţia patronului companiei, George Hedare (Lambert Wilson); aceştia discută despre efectele secundare pe care le are această cremă atunci când este folosită o perioadă mai îndelungată.

Gărzile lui Laurel o descoperă pe Patience, iar aceştia primesc ordine s-o elimine. Ea încearcă să scape printr-o conductă, dar luată de apă şi dusă. Aflată la ţărm fără viaţă, ea este readusă la viaţă în mod misterios de către o pisică egipteană Mau şi din acel moment ea primeşte abilităţi ca de pisică şi o dorinţă puternică de răzbunare. Cu ajutorul unei cercetătoare pe nume Ophelia Powers (Frances Conroy), care-i spune că pisicile respective sunt mesagerii zeiţei Bast, Patience întelege că ea a devenit „femeia pisică” renăscută cu abilităţile care sunt atât un dar cât şi un blestem.

Purtând o mască pentru a-şi ascunde identitatea, Patience îşi petrece nopţile pentru a căuta răspunsuri în legătură cu asasinii ei şi motivul pentru care au făcut asta. În cele din urmă, investigaţiile ei o conduc spre Laurel şi îi cere acesteia să-l supravegheze pe soţul ei, lucru cu care Laurel este de acord. După ce reuşeşte să ajungă la George pentru a-i adresa întrebări referitoare la noul produs revoluţionar, acesta mărturiseşte că nu are habar despre niciun efect secundar, însă poliţia soseşte la faţa locului şi nu apucă să discute mai multe lucruri.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Catwoman, online pe net subtitrat in limba Româna

Artista şi designer grafic, Patience Phillips (Halle Berry), lucrează pentru o companie de cosmetice denumită „Hedare Beauty”, care e gata să lanseze o nouă cremă ce va purta numele de „Beau-Line” şi va fi capabilă să inverseze efectele îmbătrânirii. Într-o zi, atunci când Patience face o vizită la fabrica unde se produce această cremă, ea aude […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?