Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Carmen, filme online HD, subtitrat în Română

Advertising

Loading...

În timp ce călătoreşte prin Andalusia, Spania, în anul 1830, Prosper Merimee, un scriitor francez, se întâlneşte cu Jose, un criminal căutat de autorităţi. Acesta ajunge să fie capturat şi condamnat la moarte prin spânzurătoare. În ziua de dinaintea executării lui Jose, Merimee, care se împrietenise cu el, îl vizitează la puşcărie. Din celula sa, Jose începe să-i povestească acestuia povestea lui tragică de viaţă. Jose Lizarrabengoa, un sergent basc prosper şi serios din armata spaniolă, este cantonat în Cordoba.

Alături de baza lui militară se află o fabrică de ţigări unde lucrează Carmen, o tânără cam uşuratică. Jumătate ţigancă şi jumătate vrăjitoare, Carmen este frumoasă, flirtantă şi are un temperament zvăpăiat. În timpul unei cerţi începută de Fernanda, o colegă de la fabrica unde lucrează care a strigat-o ţigancă, Carmen se răzbună pe aceasta tăind-o pe faţă cu un cuţit. Carmen este arestată iar Jose este pus să se ocupe de custodia ei.

În drumul spre puşcărie, Carmen flirtează cu Jose şi îl face pe acesta s-o lase să plece – drept răsplată ea îi promite că va petrece o noapte pasionantă cu el. Indisciplina lui Jose rezultă în pierderea rangului militar şi chiar încarcerarea pentru o perioadă scurtă de timp. El este uimit de noaptea fierbinte pe care a petrecut-o în compania tinerei şi nu şi-o mai poate scoate din minte. Jose se întâlneşte din nou cu Carmen atunci când aceasta este în Sevilla, mijlociindu-i acesteia intrarea în oraş. Carmen îl seduce iarăşi pe acesta pentru a permite trecerea şi a unor prieteni de-ai ei, răsplata fiind din nou sexul.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Carmen, filme online HD, subtitrat în Română

În timp ce călătoreşte prin Andalusia, Spania, în anul 1830, Prosper Merimee, un scriitor francez, se întâlneşte cu Jose, un criminal căutat de autorităţi. Acesta ajunge să fie capturat şi condamnat la moarte prin spânzurătoare. În ziua de dinaintea executării lui Jose, Merimee, care se împrietenise cu el, îl vizitează la puşcărie. Din celula sa, […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?