Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

BuyBust (2018) online subtitrat in romana

Advertising

Loading...
BuyBust (2018) online subtitrat in romana, un film nu prea popular, insa va asigur ca este foarte frumos, asa ca nu ezitati sa in incercati, deoarece nu aveti ce pierde. Mai jos aveti cateva detalii care va vor ajuta cu siguranta sa luati o decizie.

In primul rand trebuie sa stiti ca este un film care se incadreaza in genurile Actiune si Thriller. Este regizat de Erik Matti, iar actorii principali sunt Anne Curtis, Brandon Vera si Victor Neri. Cat despre plot, este vorba despre ofițerul de poliție Rookie Nina Manigan (Anne Curtis) care se alătură unei echipe de elită anti-narcotice, al cărei misiune este de a efectua o operațiune de buy-bust în mahalalele din Manila. După ce au aflat că misiunea este executată prost, echipa se află în capcană de coloniștii de cartiere și încercările de a scăpa, luptându-și drumul.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
BuyBust (2018) online subtitrat in romana

BuyBust (2018) online subtitrat in romana, un film nu prea popular, insa va asigur ca este foarte frumos, asa ca nu ezitati sa in incercati, deoarece nu aveti ce pierde. Mai jos aveti cateva detalii care va vor ajuta cu siguranta sa luati o decizie. In primul rand trebuie sa stiti ca este un film […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?