Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Broken Vows 2016, online pe net subtitrat in limba Româna

Advertising

Loading...

Patrick (Wes Bentley) este un bărbat încântător, dar foarte tulburat. El se întâlneşte într-o bună zi cu o fată pe nume Tara (Jaimie Alexander) atunci când aceasta se află la o petrecere a burlăciţelor. Ei au parte de-o aventură de o noapte, iar după ce Tara se întoarce acasă el intră într-o stare de furie imaginându-şi faptul că s-a îndrăgostit de ea. El merge atât de departe cu această psihoză încât ajunge să îşi tatueze numele acesteia pe braţul său.

El a pus mâna pa telefonul ei şi se foloseşte de acesta pentru a începe să anuleze toate planurile de nuntă pe care Tara şi le făcuse, cum ar fi locul de desfăşurare a petrecerii, aranjamentele florale şi aşa mai departe. Tara realizează cele petrecute şi reuşeşte să îi dejoace planul acestuia pentru a-şi vedea în continuare de ce are de făcut. Prietena ei (Alexandra Breckenridge) angajează un detectiv particular (Matt Gerald) pentru a investiga cele petrecute, iar acesta află că bărbatul a mai avut astfel de episoade în trecut.

Într-un astfel de episod el s-a îndrăgostit de dădaca lui atunci când era mic şi de furie a încercat să dea foc la casă. El este, însă, obsedat şi are halucinaţii cu privire la faptul că şi Tara l-ar iubit aşa cum o iubeşte el. La un moment dat, el o întâlneşte pe sora Tarei şi se împrieteneşte cu aceasta reuşind să îşi croiască drum până la nunta ei. Prietena Tarei aranjează ca detectivul să îl atace pe Patrick la petrecerea de la nuntă, însă acesta reuşeşte să se eschiveze şi să contraatace.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Broken Vows 2016, online pe net subtitrat in limba Româna

Patrick (Wes Bentley) este un bărbat încântător, dar foarte tulburat. El se întâlneşte într-o bună zi cu o fată pe nume Tara (Jaimie Alexander) atunci când aceasta se află la o petrecere a burlăciţelor. Ei au parte de-o aventură de o noapte, iar după ce Tara se întoarce acasă el intră într-o stare de furie […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?