Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Braven (2018) Online Subtitrat

Advertising

Loading...Braven (2018) Online Subtitrat in romana gratis la format HD. Lin Oeding’s Braven este un fel de lovitură de acțiune a fanilor de gen în anii ’90, în care fanii genului luptă cu dinți și unghii pentru a găsi în zilele noastre. O piesă delicioasă Jason Momoa, care ar putea fi închisă între ceasurile Commando și Cobra. Iad, secventa de deschidere a lui Oeding este un apel invers la clasicul Arnold Schwarzenegger din 1985 (ocazie ratata de a nu avea Momoa un jurnal, daca ma intrebati). Eroi reticenți, criminali de piatră rece, pachete de droguri – este tot ceea ce ne place cu privire la mișcările de supraviețuire cu brânză, cu hassle zero. Simplitatea este blestemată. Braven (2018) Online Subtitrat dureaza  94 de minute plia de actiune si drama.
Momoa joacă rolul titularului Joe Braven, un bărbat de familie cu o conștiință onestă. În plus față de oferirea soției Stephanie (Jill Wagner) și a fiicei Charlotte (Sasha Rossof), Linden (Stephen Lang) cere atenție în orice moment, dat fiind frecvența întreruperilor sale mintale. Cu lucrurile așa cum sunt, Joe îi aduce pe Linden la cabina de scăpare, sub masca închiderii pentru iarnă. El se confruntă cu tatăl său, călcând în baruri și trăgând femei care, în mod evident, nu sunt soția lui, dar înainte ca familiile lor să poată ajunge la un acord pașnic, un sac de droguri este descoperit. Apoi, două SUV-uri negre se ridică. Se pare că cineva și-a împrumutat transportul în cabina lui Joe și acum s-au întors să se colecteze – nu au lăsat martori în urmă.
Așa cum fac corelații primii, pumnii zboară devreme, iar liniile de complot sunt rare. Știm că Joe Braven este un om de vânător, care ar face orice pentru a-și proteja familia – a demonstrat când sare trei localnici din taverne care lucrează asupra bătrânului Braven al lui Lang. Odația își lovește partea sensibilă a războinicului – împușcându-l pe Charlotte înainte de culcare și aruncând mama în zăpadă – dar regizorul se asigură că și-a dezlănțuit spiritul fericit de animale al lui Joe (aruncând învelișurile învechite în blaturi). Expoziția este neclintită ca un copac gol, scurgându-se doar de suficiente informații, după cum este necesar. Joe Braven poate lovi cu piciorul, unii manechine au ales casa de stricacii greșită și băieții vor plăti scump. Asta e pentru siguranta.
În stilul real al lui Backwoods Don, Garret Dillahunt joacă un picior de droguri irațional volatil, care va ucide pe cei care nu știu cum să-și aducă acoliții chiar peste mesele lor de cod – în public, așa că toată lumea știe cât de slăbit nu este. Joe și Linden au nevoie într-adevăr * de a muri, din moment ce sunt mai puțin nevăzători nevinovați? Probabil că nu, dar ordinele lui Dillahunt nu ne-au lăsat prea mult timp să ne gândim la motivul pentru care toată vărsarea de sânge este necesară. El este, doar pentru lovituri, un sonofabitch, cu complici chiar mai nazi, care descarcă arme tactice de asalt. Minunat potrivit pentru angajamentul filmului de a asedi-și-apăra lovituri dure. Braven (2018) Online Subtitrat face parte din categoria filme 2018. Braven este o vitrină pentru Momoa pentru a-și înăbuși mușchii tatălui său, care îi place lui Arnie și lui Stallone de ani în urmă. Joe e mai bestia decat omul – umflând batai literal atunci cand este incalzit – si incredibil de investit in Grizzly Adams ode. Fie că plantează un topor arzător în spatele cuiva înaintea unei băi de lună, fie că își înghită oamenii de pe stânci, Joe Braven este un om de pedepsire a principiului pe care Oeding însuși nu îl poate conține. Luptele rareori coboară spre focuri de armă, iar Momoa trebuie întotdeauna să lucreze pentru premiul său, dar din nou, este chiar înapoi la acel fel de thriller care îți lingușește, care stabilește un singur scop: în direct. Joe dorește să facă exact acest lucru și el este un amestec potrivit de monstru pădure partener și hardware-chucking pe care nu-l puteți ajuta decât să-l rădăcinați.
Pentru a fi corect, întreaga familie a lui Joe se implică – în special pe seniorul lui Lang. Senilitatea lui nu este niciodată o problemă odată ce gloanțele încep să zboare (portretizată cu rezistență la strivire de către Lang), cu Linden săpate în jurul valorii de pușcă cu zbaturi în jurul cuibului. Un băiețel (Zahn McClarnon) care se ocupă prea mult de încercări încearcă să se strecoare, permițând lui Lang să-și atingă amprenta cu o usturătoare durere de cap. Din fericire, micuța Charlotte nu mai cheamă la ajutor ca pe un soț Braven, în timp ce Stephanie se alătură distracției cu arbaleta ei, pentru că este mai bine decât o familie care luptă împreună? E suficient să-l vedeți pe Joe Braven în șirul unui arc de lemn, apoi să deschidă un cap de alergător de droguri, trimițând o săgeată prin deschizătura micului ușa din față. Intrarea lui Stephanie este înghețată pe tort, pe măsură ce doi părinți înțepați îi etichetează pe oricine care îndrăznește să-și amenințe puiul. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Braven (2018) Online Subtitrat

Braven (2018) Online Subtitrat in romana gratis la format HD. Lin Oeding’s Braven este un fel de lovitură de acțiune a fanilor de gen în anii ’90, în care fanii genului luptă cu dinți și unghii pentru a găsi în zilele noastre. O piesă delicioasă Jason Momoa, care ar putea fi închisă între ceasurile Commando și […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?