Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Braven (2018) online subtitrat

Advertising

Loading...Deși el a fost destul de prezent în roluri fantastice și de sprijin în jocurile „Game of Thrones” și „League Justice”, ziua lui Jason Momoa ca o acțiune de plumb nu a mai venit. Introduceți filmul „Braven” al lui Lin Oeding, un film la fel de proastă și sângeros ca o bucată de carne, dar cu Momoa jucând un logger vulnerabil din punct de vedere emoțional, care, de asemenea, credeți că ar arunca un topor pe fața cuiva.

Purtând haine moderne și conducând un vehicul de acțiune pentru una dintre primele vremuri, Momoa se poziționează ca un om de familie, cu o bătaie de zăpadă, de băut și de arbori, cu nici o istorie despre care să nu ucidă vreodată. Dar inainte de a se gasi in fata copiilor de droguri din cabina sa de familie din padure, avem o relatie iubitoare cu sotia Stephanie (Jill Wagner) si cu fiica lor Charlotte (Sasha Rossof). În marginea cea mai neașteptată a scenariului la acest tip de poveste, Joe are o vulnerabilitate emoțională pentru tatăl său Linden (Stephen Lang), a cărui sănătate mintală se deteriorează. După ce Linden se confruntă cu un bar când confuză o femeie aleatoare pentru soția sa târzie, Joe decide să-l ducă la cabana familiei pentru o discuție dificilă despre cum să obțină îngrijire medicală, Charlotte ascunsă la bordul camionului.

Dar, vai, dupa cum vedem in timpul desfasurarii secventelor de ciudatenii, printre cabinele lui Joe, un magazin de droguri a devenit unul dintre prietenii lui Joe (Brendan Fletcher) si un complice (Zahn McClarnon), dupa ce s-au prăbușit un camion de exploatare care purta un jurnal cu o mulțime de droguri înăuntru. Acest lucru îi determină pe baddie Kassen (Garret Dillahunt, al cărui rif pe rău este să fumeze țigări într-o cină și în general să pară obosit de rahatul ăsta) și oamenii săi în cabină pentru a obține drogurile. Mizele sunt evidente de la început la Joe că familia lui nu va supraviețui după ce le-a dat drogul înapoi, astfel că a doua jumătate a lui „Braven” se transformă într-o scenă de luptă umflată cu mai multe cadavre decât ping-uri de simplă distracție pe care s-ar putea să- doar premisa.

Cu un concept atât de simplu, și cu marele său showdown care se întâmplă numai în decurs de câteva ore, există o lipsă dezamăgitoare de etanșeitate față de imaginea de ansamblu. În loc să își ascuțească elementele de bază, cum ar fi caracterul și locația, „Braven” grămezi pe mai multe lucruri; scenariul chiar lucrează ore suplimentare pentru a pune lucrurile la cabină și cu camioanele nemultumite, ca și cum am fi investiți emoțional în marginea lor, până când începe să afecteze în mod direct Bravenii. Mai târziu, scenariul adaugă Stephanie și câțiva polițiști, creând mai multe oportunități pentru oameni de luptă, dar mai puține șanse de imediate. Pe masura ce „Braven” devine mai…

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Braven (2018) online subtitrat

Deși el a fost destul de prezent în roluri fantastice și de sprijin în jocurile „Game of Thrones” și „League Justice”, ziua lui Jason Momoa ca o acțiune de plumb nu a mai venit. Introduceți filmul „Braven” al lui Lin Oeding, un film la fel de proastă și sângeros ca o bucată de carne, dar […]

Genul: 2018

Tag-uri: ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?