Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Book Club (2018) online subtitrat in romana

Advertising

Loading...
Book Club (2018) online subtitrat in romana, o premiera uimitoare in regia lui Bill Holderman, care se incadreaza in categoriile Comedie, Drama si Dragoste.

După ce a vândut un milion de exemplare și a fost făcută în trei filme, trilogia Fifty Shades primește acum un tribut de plasare a produselor în Book Club. Pentru cvartetul personajelor sexagenare realizate în acest romo-gloss, S & M erotica nu este numai material de lectură, ci și un catalizator pentru schimbarea seismică. Cu alte cuvinte, abandonează-ți neîncrederea la ușa multiplexului.

În schimb, stați pe spate și urmăriți patru profesioniști orbitori care locuiesc într-o lume a sitcom-urilor, cum ar fi afacerea nimănui, oferind orice dimensiune are și vânzând linii care nu au nicio afacere vândută. Filmul este o dovadă a puterii starurilor lui Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen și Mary Steenburgen, care, în calitate de prieteni vechi, aflați în centrul unei comedii, sunt singurele motive pentru a o vedea.

Book Club (2018) online subtitrat in romana

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Book Club (2018) online subtitrat in romana

Book Club (2018) online subtitrat in romana, o premiera uimitoare in regia lui Bill Holderman, care se incadreaza in categoriile Comedie, Drama si Dragoste. După ce a vândut un milion de exemplare și a fost făcută în trei filme, trilogia Fifty Shades primește acum un tribut de plasare a produselor în Book Club. Pentru cvartetul […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?