Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Boo 2! A Madea Halloween, online HD, subtitrat

Advertising

Loading...

Ultima dată pe ” Boo! Actorul Madea Halloween , „Madea” ( Tyler Perry ) și cohortele ei în vârstă mătușa Bam ( Cassi Davis ), Hattie ( Patrice Lovely ) și Joe (Tyler Perry) au înțeles cu o grămadă de băieți frați și fetele încercând să prăbușească petrecerea de Halloween a fratelui. Remorca a promis speriile comice, dar filmul nu a oferit nimic; și-a îndemnat din nou mâna să ne spună că toate întâmplările supranaturale erau glume pe echipajul lui Madea. Madea și-a luat răzbunarea prin prinderea băieților fratelui într-un autobuz de închisoare cu prizonieri mari, îngroziți, doar mâncând pentru a le ataca sexual. Au existat și unele moralizări undeva, ceea ce se întâmplă pentru cursul din Tyler Perry.

Revizuitorul tău umil a acoperit filmul anterior și cea mai mare problemă cu asta a fost că am avut speranța sinceră să văd înțelepciunea lui Madea cu monștrii și ucigașii reali din filmele de groază. La urma urmei, comedia largă și groaza pot produce caracteristici de divertisment precum „Abbott și Costello Meet Frankenstein”. Dacă Madea ar fi fost aici chiar acum, ea m-ar fi certat și mi-ar spune că ar trebui să fiu „atent ce-mi doresc fuhrrr”. acum ne-a binecuvântat cu „Boola 2 a lui Tyler Perry! A Madea Halloween „, care adaugă în amestec mai multe elemente groaznice de groază. De data aceasta, este posibil ca tipul care îl urmărea pe Joe cu un lanț să poată să-l măcelărească.

Dar mă duc înainte de mine aici. Primul lucru pe care ar trebui să-l abordez este titlul acela nenorocit. „Boot-ul lui Tyler Perry! A Madea Halloween „nu este doar greu, este o astfel de oportunitate ratată. Știu că domnul Perry a văzut „Breakin ‘2: Electric Boogaloo”, filmul care conține cea mai mare subtitrare pe care fiecare a lovit-o într-un film. Dacă ar fi numit acest film „Boo 2: Electric Boogaloo”, i-aș fi dat o vedere de patru stele nevăzută. Dar problemele lui Perry cu titlurile de continuare se întorc la „De ce m-am căsătorit, prea?” Puteți să vă gândiți că trăsurarea unui titlu este o aventură mica, dar poate fi diferența dintre succesul box-office-ului și eșecul. Doar întrebați „Proxy-ul Hudsucker”.

Bineînțeles, Madea nu trebuie să-și facă griji pentru box office-ul rău. Are o audiență integrată a credincioșilor (și credincioșii) care vor împacheta locurile în weekendul de deschidere. Ei vor sta în cele 104 de minute ale „Boo 2!”, Fără să ceară să le prezinte Perry ceva nou sau inovator. Și asta e problema. Aceasta este a zecea apariție a lui Madea în filme și, indiferent de subiectul în care se află, ea există într-un univers cinematografic plin de numeroase scene din ea, care stăteau acolo și se certau cu oamenii ei într-o cameră. Acordat, acele scene pot fi amuzante, dar te-ai aștepta acum la o potență vizuală de la un bărbat care are 45 de credite directoriale pe imDB. Nu mă înțelege greșit: Nimeni nu se așteaptă aici pe cetățeanul Kane. Dar ar face rău pentru a face filmul să pară prezentabil?

Dar mă descurc. Voi plecați în casa lui Madea să râdeți, să vă uitați problemele și, probabil, să primiți un mesaj creștin bun. Pentru creditul lui Perry, el face mult mai bine să plizeze acest mesaj în film decât de obicei. Înainte de a ajunge acolo, trebuie să ne luptăm încă o dată cu nepoata lui Madea, Tiffany ( Diamond White ), care, la fel ca în „Boo 1″, vrea să participe la o frăție de Halloween. De data aceasta, ea obține permisiunea de la mama ei, Debrah (Taja V. Simpson). Tiffany are 18 ani și ar trebui să aibă încredere mai mult decât permite tatăl ei Brian (Tyler Perry). Tiffany umblă peste tot pe Brian și e așa de trista încât numai prin harul lui Dumnezeu Tiffany nu este în Juvie Hall pentru crimă. Brian este atât de indisputabil că are o grădină zoologică la petrecerea de 18 ani a lui Tiffany.

Evenimentele de la primul film au provocat un moratoriu asupra petrecerilor de la frat, deci fratul decide să-și țină treaba în lagărul de lacul Crystal, sau orice îi spune lui Perry vista bântuită. La fel ca la ” vineri, 13 „, consilierii de tabără obsedat de sex au fost mușcați în această tabără, ducând la zvonuri că nu numai că ar putea fi bântuit, dar că unul dintre criminalii în serie ar putea să mai locuiască acolo. Este locul perfect pentru o petrecere înfricoșătoare, n’est-ce pas? Tiffany nu poate să aștepte să ajungă acolo să se păcălească cu frații frați care arată destul de matur ca să fie tatăl ei. Unul dintre frați ar trebui să aibă 20 de ani, dar are o barbă groasă și plină, pe care nu o pot crește la 47 de ani.

Atunci când Madea devine vânt, Tiffany îl folosește pe Debrah pentru a sfida ordinul lui Brian de a sări peste petrecere, ea și echipa ei izvorăsc în acțiune. Din nefericire pentru Madea – și pentru cei care se ocupă de partid – îi așteaptă ceva infricosator. De îndată ce ajung la tabără, ei se întâlnesc cu un lot de ghilizii cu crimă în minte. Există un tip cu o mască de gaz și un lanț, un alt tip cu topor și acea fetiță păroasă din ” Inelul „. Spre deosebire de ultima dată, ucigașii nu sunt cu siguranță frați. Se pare că au puteri supranaturale, iar victimele care nu pot depăși le lasă în urmă sângele.

Mi-a plăcut cum a inspirat Perry pentru îmbrăcămintea ucigașilor din filmele de slasheră ale anilor ’80, cum ar fi „The Prowler”. Mi-a plăcut, de asemenea, că revelația finală a identităților ucigașilor nu avea nici un sens ca în cazul celor care au lovit-o. „Boo 2!” Ar fi putut beneficia de scene mai bune de stăpân și de evadare, dar suntem tratați la câteva momente ușoare de amuzament ale Madeei și ale echipajului care reacționează cu frică la ceea ce le face. Din moment ce nu știm cum la nivelul acestor terori sunt „Boo 2!”, Se pierde mai mult decât Halloween-demn decât predecesorul său. Și totuși, atunci când Madea decide în cele din urmă să „lovească un fund”, filmul ne privează cât de minunat ar fi putut fi.

Perry’s best scene ca Madea este cea mai amuzantă în toate filmele sale. În timp ce la o secție de poliție, pentru a raporta călătoriile înfricoșătoare, Madea observă că are un poster dorit pe perete. Se pare ca cea de la „Madea merge in inchisoare”. Madea incearca sa actioneze inconsecvent pentru a nu atrage atentia, insa nu poate sa nu fie de acord cu reputatia ei. Ea se chicoti ca o scoala pe tabloul tineresc pe care l-au folosit si cand Hattie subliniaza ca Madea este vandut pentru a verifica frauda, ​​Madea isi atrage atentia asupra litaniei celorlalte crime pe care le-a dorit pe poster. Am râs cu voce tare înainte de a-mi da seama că această scenă este universul lui Tyler Perry în microcosmos. Aceste filme fac o multime de bani si sunt ieftine si usor de facut. La fel ca Madea, Perry se îndepărtează de încercarea de a ucide. Nu pot să-i bat joc.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Boo 2! A Madea Halloween, online HD, subtitrat

Ultima dată pe ” Boo! Actorul Madea Halloween , „Madea” ( Tyler Perry ) și cohortele ei în vârstă mătușa Bam ( Cassi Davis ), Hattie ( Patrice Lovely ) și Joe (Tyler Perry) au înțeles cu o grămadă de băieți frați și fetele încercând să prăbușească petrecerea de Halloween a fratelui. Remorca a promis […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?