Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Bond 25 (2019) Film Online Subtitrat HD

Advertising

Loading...


Bond 25 (2019) online subtitrat, este un film plin cu actiuni ce merita vazut. James Bond este un monstru britanic de franciză, care are mai multe lifturi de fațadă și reboot, care reușesc să-l mențină fără să-și piardă esența a ceea ce este Bond – un secret agent secret AF, un shagger serial și un om internațional de mister, care aproape întotdeauna îl ia pe tipul său. Și fata vine la asta.
Ultimele patru tranșe au văzut „James Blond”, Daniel Craig, pe manta din 007 și acum sa confirmat că se va întoarce pentru o cincime. Cu toate acestea, nici un cuvânt despre un regizor, desigur, directorul Skyfall și Spectre, Sam Mendes, a spus că nu se va întoarce (și, în ciuda zvonurilor, Denis Villeneuve, Blade Runner 2049, nu o va face).
Acesta va fi al 25-lea în seria James Bond, iar știrile sunt destul de limitate chiar acum, dar vom păstra această poveste actualizată în mod regulat pentru a deveni magazinul dvs. unic pentru tot ce trebuie să știți despre Bond, James Bond, în vârstă de 25 de ani. Eliberarea a fost stabilită pentru 8 noiembrie în SUA. Tradițional Bond premiere și deschide primul în Marea Britanie, deși și acesta este, de obicei, octombrie, așa că ne-am aștepta la același acord cu Bond 25. Aceasta va fi de patru ani după lansarea Spectre. Bond 25 (2019) online subtitrat face parte din categoria filme online 2019. Subiectul dacă Daniel Craig se va întoarce a fost dezbătut sălbatic pentru ceea ce se simte ca FOREVER. Dar în cele din urmă, în august, el a anunțat că, în ultima vreme, se va întoarce, spunând: „Am discutat despre asta, tocmai am încercat să-mi dau seama de lucrurile pe care le-am dorit mereu, am avut nevoie de o pauză”.
Sugerând că Bond 25 ar putea fi vorba de el însuși, el a adăugat: „Vreau doar să ies pe o notă înaltă și nu pot să aștept”.
Suntem bucuroși că sa întors, dar trebuie să mărturisim că sperăm că acesta va fi ultimul lui din motive foarte bune.
Pentru sacul posterității, amploarea speculațiilor a început după eliberarea lui Spectre, în special datorită comentariului puțin sugestiv și foarte comentat al lui Daniel Craig că el „ar fi mai degrabă să-și taie încheieturile” decât un alt Bond și că ar „fiți numai pentru bani”.
Pentru a fi corect față de Craig, a fost în octombrie 2015 (și nimeni nu o va lăsa să-l uite). De atunci, el a încercat să alinieze puțin apele – un an mai târziu, în octombrie 2016, a spus că are „cea mai bună slujbă în lume”.
„A fost ziua de după filmare [a oprit pe Spectre]”, a explicat el. Am fost departe de casă timp de un an.
„În ceea ce mă privește, am cel mai bun loc de muncă din lume. Voi continua să o fac, atâta timp cât încă mai am o lovitură.
Alte nume pe care le-a legat au fost Idris Elba, deși s-a decis să spună: „Sunt prea bătrân pentru asta” (suntem destul de siguri că glumea, totuși). Tom Hiddleston, Aidan Turner, Damien Lewis și Tom Hardy. Mai mult noroc baieti de data viitoare. Bond 25 (2019) online subtitrat in romana HD.

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Bond 25 (2019) Film Online Subtitrat HD

Bond 25 (2019) online subtitrat, este un film plin cu actiuni ce merita vazut. James Bond este un monstru britanic de franciză, care are mai multe lifturi de fațadă și reboot, care reușesc să-l mențină fără să-și piardă esența a ceea ce este Bond – un secret agent secret AF, un shagger serial și un om […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?