Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Boarding School (2018) online hd subtitrat in romana

Advertising

Loading...Boarding School (2018) online hd subtitrat in romana .

Boarding School spune povestea unui internat misterios în care copii considerați inadaptați și nedoriți de societate sunt condamnați să își petreacă restul zilelor. Jacob Felson, în vârstă de 12 ani este trimis departe de tatăl său vitreg, la internat mai precis. Internatul este condus de un cuplu misterios, de Dr.Sherman și de soția sa dominatoare. Atunci când unul din elevii internatului este găsit fără suflare, Jacob bănuiește că se întâmplă ceva sinistru între pereții internatului, că li se ascunde ceva. Este determinat să afle acel secret cu prețul vieții.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Boarding School (2018) online hd subtitrat in romana

Boarding School (2018) online hd subtitrat in romana . Boarding School spune povestea unui internat misterios în care copii considerați inadaptați și nedoriți de societate sunt condamnați să își petreacă restul zilelor. Jacob Felson, în vârstă de 12 ani este trimis departe de tatăl său vitreg, la internat mai precis. Internatul este condus de un […]

Genul: 2018, Boarding School (2018), Boarding School (2018) descriere, Boarding School (2018) film, Boarding School (2018) plot, Boarding School (2018) rezumat, Boarding School (2018) trailer, In Curand in Cinema !!!

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?