Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Blockers (2018) Online subtirat HD

Advertising

Loading...
Blockers (2018) online subtitrat in romana grati HD. „Când trei părinți (John Cena, Leslie Mann și Ike Barinholtz) se împiedică să-și piardă virginitatea la bacalaureat, ei lansează o operațiune sub acoperire de o noapte pentru ai împiedica pe adolescenți să încheie înțelegerea”.
Acei părinți cu nucă de cocos sunt admirați că au încălcat pactul de vinete-emoji al fiicelor lor. Există un prim poster oficial pentru Blockers, următorul film de comedie cu John Cena, Leslie Mann, Ike Barinholtz, Kathryn Newton, Geraldine Indira Viswanathan și Gideon Adlon. „Când trei părinți se împiedică să-și piardă virginitatea la bacalaureat, ei lansează o operațiune sub acoperire de o noapte pentru ai împiedica pe adolescenți să încheie înțelegerea.” Blockers (2018) online subtitrat face parte din categoria filme online 2018, un film de comdedie foarte bun. Pe urmele altor comedii apropiate de vârstă, cum ar fi Superbad și American Pie, în cazul în care adolescentele doresc doar să aibă o mulțime de sex, vine Blockers, un film despre trei părinți, care nu se vor opri la nimic pentru a sabota viețile sexuale ale fiicelor lor.
Cu premiile John Cena, Leslie Mann și Ike Barinholtz ca părinți tradiționali care descoperă pactul sexual al fiilor lor, „Blockers este exact ceea ce te-ai aștepta dintr-un film despre fete adolescente scris de cinci tipi. Vizionare placuta!

Informatii despre film Adaugat acum 2 years in urma
Blockers (2018) Online subtirat HD

Blockers (2018) online subtitrat in romana grati HD. „Când trei părinți (John Cena, Leslie Mann și Ike Barinholtz) se împiedică să-și piardă virginitatea la bacalaureat, ei lansează o operațiune sub acoperire de o noapte pentru ai împiedica pe adolescenți să încheie înțelegerea”.Acei părinți cu nucă de cocos sunt admirați că au încălcat pactul de vinete-emoji al […]

Genul: Filme 2018

Tag-uri: , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?