Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Blindspotting 2018 online hd subtitrat in romana

Advertising

Loading...Blindspotting 2018 online hd subtitrat in romana, este un film subtitrat hd foarte bun, care se incadreaza in categoriile comedie si drama.

Blindspotting este un film de teatru de comedie american, în anul 2018, regizat de Carlos López Estrada, scris de Rafael Casal și Daveed Diggs. Filmul a avut premiera mondiala la 18 ianuarie 2018 in sectiunea Concurentei dramatice din SUA la Festivalul de Film Sundance din 2018.

Filmul urmărește doi prieteni din copilărie, condamnat pe criminalul Collin (Diggs) și pe tulburătorul Miles (Casal), în ultimele trei zile ale probațiunii anuale a lui Collin. Collin locuiește într-o casă de probă și se luptă să încerce să-și pună viața în ordine și să-și pună trecutul criminal în spatele lui, în timp ce Miles-ul încearcă să facă probleme și îmbrățișează stilul de viață “stradal”. Într-o noapte, în timp ce aștepta cu nerăbdare să se schimbe o lumină roșie pentru a ajunge acasă la ora 11, Collin este martorul unui ofițer de poliție albă (embrion) care coboară un civil negru, un incident care bântuie pe Collin în următoarele câteva zile. Vizionati acum gratis la o calitate HD Blindspotting 2018 film online subtitrat.

Blindspotting 2018 online hd subtitrat in romana

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Blindspotting 2018 online hd subtitrat in romana

Blindspotting 2018 online hd subtitrat in romana, este un film subtitrat hd foarte bun, care se incadreaza in categoriile comedie si drama. Blindspotting este un film de teatru de comedie american, în anul 2018, regizat de Carlos López Estrada, scris de Rafael Casal și Daveed Diggs. Filmul a avut premiera mondiala la 18 ianuarie 2018 […]

Genul: Actiune

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?