Urmareste in fiecare zi online filme bune subtitrate !

Blindness – Alb orbitor, filme online HD, subtitrat în limba Română

Advertising

Loading...

Un tânăr japonez îşi pierde brusc vederea pe când se afla cu maşina la o răscruce de drumuri şi este abordat de câţiva oameni, iar unul dintre ei se oferă să-l conducă acasă, dar îi fură maşina. El descrie această orbire ca o mare lumină albă care nu-i mai poate permite să vadă nimic altceva. Când ajunge acasă şi observă orbirea soţului ei, soţia bărbatului îl duce pe acesta la un oftalmolog care, după consultaţie, nu observă nimic în neregulă cu ochii acestuia şi recomandă investigaţii mai amănunţite la un spital.

La spital, bărbatul întâlneşte şi alţi pacienţi care au aceeaşi condiţie ca şi el, iar după o zi chiar şi doctorul ajunge să-şi piardă vederea. În tot oraşul mai mulţi oameni încep să fie afectaţi de această problemă, răspândind panica printre cetăţeni, iar guvernul instaurează carantina pentru cei afectaţi într-un azil. Când o unitate vine să-l ia pe doctor, soţia acestuia minte că a orbit şi ea doar pentru a merge cu el la azilul respectiv.

La azil, doctorul şi soţia sa se pun de acord să păstreze secret faptul că femeia poate să vadă. În azil sosesc mai multe persoane, printre care câţiva dintre pacienţii doctorului şi bărbatul japonez. Orbirea bruscă este acum o problemă internaţională şi a fost denumită drept „boala albă”, sute de cazuri fiind semnalate în toate zonele planetei. Guvernul tot mai totalitar recurge la măsuri din ce în ce mai brutale pentru a ţine în frâu pandemia, refuzând chiar să-i trateze pe cei bolnavi.

Informatii despre film Adaugat acum 1 year in urma
Blindness – Alb orbitor, filme online HD, subtitrat în limba Română

Un tânăr japonez îşi pierde brusc vederea pe când se afla cu maşina la o răscruce de drumuri şi este abordat de câţiva oameni, iar unul dintre ei se oferă să-l conducă acasă, dar îi fură maşina. El descrie această orbire ca o mare lumină albă care nu-i mai poate permite să vadă nimic altceva. […]

Genul: 2018

Comentarii Vrei sa adaugi un comentariu despre film?